Anjinomoto İstanbul Gıda’da toplu sözleşme sevinci

Anjinomoto İstanbul Gıda’da toplu sözleşme sevinci

Ajinomoto İstanbul Gıda San. ve Tic.Ltd.Şti. (Örgen Gıda) ile sendikamız Öz Gıda İş arasında 01.07.2018 - 31.03.2021 tarihleri arasında 33 ay süre ile yürürlükte kalacak, 148 kişiyi kapsayan toplu iş sözleşmesi 18 Eylül 2018 tarihinde imzalandı.

Ajinomoto  Gıda’da düzenlenen TİS imza törenine, Ajinomoto İK’dan Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Oya Yavuz, Üretim Planlama ve Lojistikten Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Münire Berna Portakal, İK Müdürü Engin Gerek, Üretim Müdür Yrd. Fatih Altan, Av. Ayça Karel, TÜGİS yetkilileri Mehmet Koçak, İsmail Kaan Sidar,

Genel Başkan Yardımcımız Halil Çukutli, İşyeri Sendika Temsilcilerimiz Ümit Akyüz, Barış Duman, Oktay Bağcı ve Demet Erol, Kadın Kolları Başkanı Sema Narlıtepe ve çalışanlar katıldı.

İmza töreni sonrası bir açıklama yapan Genel Başkan Yardımcımız Halil Çukutli, ülkemizin yaşamış olduğu sıkıntılı duruma rağmen imzalanan sözleşmede ücret ve sosyal haklarda önemli artışlar olduğunu belirterek, “üyelerimizin emeklerinin karşılığı olan ücretlerinin hak ettikleri düzeyde kalması için yürüttüğümüz çalışmaları güzel bir şekilde sonuçlandırmış bulunuyoruz. Emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bu sözleşmenin tüm çalışanlara hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 20 Eylül 2018 Perşembe