Genel Başkanımız Mehmet Şahin: “erken seçim kararı çok isabetli oldu”

Genel Başkanımız Mehmet Şahin: “erken seçim kararı çok isabetli oldu”

Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Öz Gıda İş Sendikası Genel Başkanı Mehmet Şahin, erken seçim kararı alınmasının "isabetli" olduğunu söyledi.

Şahin “Türkiye’nin önünün açılması için çok önemli bir karardır”
Genel Başkanımız Mehmet Şahin, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamış olduğu, 24 Haziran 2018 tarihinde "erken seçim kararı ile ilgili yaptığı yazılı açıklamada şu değerlendirmelerde bulundu:

24 Haziran 2018 tarihinde yapılması için alınan erken seçim kararı Türkiye’nin önünün açılması için çok önemli ve doğru bir karar oldu. Ülkemizin gündeminden seçimin çıkarılması gerekiyordu. Bu kararı ülkemizin geleceği adına son derece olumlu karşılıyoruz.

“Bütün belirsizlikler ortadan kalkacaktır”
Yeni yönetim sistemine geçişin öne alınmasının, Türkiye’nin faydasına olacağına inanıyorum. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çok isabetli bir karar aldığını görmek lazım. Seçimlerin öne alınmış olması arzu edilen istikrar ile güven ortamını sağlayacak, ekonomik açıdan baskı altında olduğumuz sıkıntılı bir dönemde öngörülen bütün belirsizliklerin ortadan kaldırılmasını mümkün kılacaktır.

Milli irade hiçbir zaman yanılmamıştır. Kalıcı istikrar için yine en doğru kararı halkımız verecektir. Şimdiden 24 Haziran 2018 seçimleri milletimize ve ülkemize hayırlı uğurlu olsun."

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 19 Nisan 2018 Perşembe