Milletimizin iradesine yapılan darbe girişimini şiddetle kınıyoruz!

Milletimizin iradesine yapılan darbe girişimini şiddetle kınıyoruz!

Milletimizin iradesine ve demokrasimize karşı yapılan darbe girişimini ve bu teşebbüste bulunan darbecileri şiddetle kınıyoruz.

Darbe teşebbüsünde bulunan bu vatan hainlerinden millet adına mutlaka hesap sorulacağını belirten Öz Gıda-İş Sendikası Genel Başkanı Mehmet Şahin, şunları kaydetti.

Öz Gıda-İş Sendikası olarak milletimizin iradesine ve demokrasimize karşı yapılan darbe girişimini ve teşebbüste bulunan darbecileri şiddetle kınıyoruz. Bütün çalışanlarımızı, halkımızı ve üyelerimizi demokrasiye ve yarınlarımıza sahip çıkmak adına şiddete başvurmadan alanlara çıkmaları için çağrı yapıyoruz.

Ülkemizin birlik ve beraberliğini tehdit eden ve sadece kendi menfaatlerine hizmet eden bu kökü dışarıda olan vatan hainlerinin tüm çabaları, aziz milletimizin dik duruşu karşısında amacına asla ulaşamayacaktır.

Millet tarafından verilen silahları millete döndürmüş bu hainlere Hak-İş ve Öz Gıda-İş olarak dün olduğu gibi bugün de asla selam durmayacağız. Kazanan milli irade, demokrasi ve yarınlarımız olacaktır.

Buradan, İstanbul ve Ankara'daki askeri darbe girişimine tepki göstermek amacıyla sokaklara çıkarak, demokrasisine, vatanına, özgürlüklerine sahip çıkan, teşkilatımıza, üyelerimize ve halkımıza şükranlarımızı sunarız.

Türkiye'de artık darbeler dönemi kapanmıştır.

Mehmet Şahin
Genel Başkan

Yayımlanma Tarihi: 17 Mayıs 2017 Çarşamba