Genel Başkanımız Şahin, Unilever'in Konya Ev ve Kişisel Bakım Ürünleri Fabrikası açılışına katıldı

Genel Başkanımız Şahin, Unilever'in Konya Ev ve Kişisel Bakım Ürünleri Fabrikası açılışına katıldı

Unilever, Konya'da son yılların en büyük yatırımını yaparak Algida Dondurma Fabrikasından sonra ikinci yatırımı olan Ev ve Kişisel Bakım Ürünleri fabrikasının açılışını gerçekleştirdi.

Fabrika, Unilever Global CEO'su Paul Polman, Unilever Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Harm Goossens ve Unilever Türkiye, Rusya, Orta Doğu, Kuzey Afrika, Orta Asya, Kafkasya ve İran Tedarik Zincirinden Sorumlu Bölge Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Nihal Temur'un ev sahipliğinde gerçekleşirken,

Fabrikanın resmi açılış törenine, Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ile Bilim Teknoloji ve Sanayi Bakanı Faruk Özlü, Sendikamız Genel Başkanı Mehmet Şahin, Genel Başkan Yardımcımız Halil Çukutli, Çorlu Şube Başkanımız Mahir Toksöz ve davetliler katıldı.

Türkiye'de sekiz fabrikası ve beş bini aşkın çalışanıyla faaliyet gösteren Unilever, Konya'daki ikinci yatırımını Ev ve Kişisel Bakım Ürünleri fabrikasıyla yaptı. Tedarikçileriyle birlikte Konya'da güçlü bir tedarik zinciri ekosistemi oluşturan Unilever, toplamda 350 milyon euroya ulaşan entegre yatırım değeriyle Türkiye'de hızlı tüketim sektöründe son 10 yılın en büyük fabrika yatırımını hayata geçirdi.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 1 Haziran 2017 Perşembe