Genel Başkanımız Mehmet Şahin, Sendikamız Üyesi Kadınlarla bir araya geldi

Genel Başkanımız Mehmet Şahin, Sendikamız Üyesi Kadınlarla bir araya geldi

Genel Başkanımız Mehmet Şahin, 6 Mart 2018 tarihinde HAK-İŞ 7. Uluslararası Kadın Emeği Buluşması programına katılmak için Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen sendikamız kadın üyeleriyle yemekte bir araya geldi.

8 Mart Dünya Dünya Emekçi Kadınlar Günü münasebetiyle yapılan programa Genel Başkanımız Mehmet Şahin’in yanı sıra, Genel Başkan Yardımcılarımız Emin Sürücü, Tevfik Ali Hançeroğlu, Teşkilatımızın Şube Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Komitesi Başkanımız Eda Güner ve kadın üyelerimiz katıldı.

Kadın komite başkanımız Eda Güner bir açılış konuşması yaptı. 

Konuşmasına 8 Mart dünya kadınlar gününü kutlayarak başlayan Güner, Sendikamızın yürüttüğü projeler ve kadın komitemizin çalışmalarına ilişkin kısa bir değerlendirme yaptı.

Şahin, 7 Mart 2018 tarihinde HAK-İŞ 7. Uluslararası Kadın Emeği Buluşması programı hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Hak-İş’in bugüne kadar kutlanmış 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününün en görkemlisini kutlayacağına dikkat çeken Şahin, 7 Mart 2018 tarihinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, kıymetli Eşi Emine Erdoğan hanımefendi, Başbakan Sayın Binali Yıldırım, eşi Semiha Yıldırım hanımefendi ve bakanların katılımlarıyla ve 81 ilden gelen kadın üyelerimizle birlikte Türkiye’nin en geniş katılımlı Kadın Emeği Buluşması organizasyonunu gerçekleştirmenin gururunu yaşayacağız” dedi.

Kadın çalışanların Öz Gıda İş bünyesinde önemli bir yeri olduğunu vurgulayan Şahin, “Kadın üyelerin çalışma hayatına ilişkin konularda kapasitelerinin geliştirilerek ve sendikal mücadelenin her safhasında yer almaları sağlanarak, kurumsal düzeyde sendikaların yönetim kademelerinde daha fazla yer almalarının özendirilmesi hedeflenmelidir.” diye konuştu.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 7 Mart 2018 Çarşamba