​Şahin, Allah ordumuzu muzaffer kılsın, yar ve yardımcıları olsun

​Şahin, Allah ordumuzu muzaffer kılsın, yar ve yardımcıları olsun

Hak-İş Genel Başkan Yardımcısı ve Öz Gıda İş Genel Başkanı Mehmet Şahin, "Öz Gıda İş sendikası olarak Suriye'nin Afrin bölgesinde teröristleri etkisiz hale getirmek üzere başlatılan Zeytin Dalı Harekatı'nda devletimizin ve kahraman ordumuzun yanında olduğumuzu belirterek, “Türkiye uzun zamandan beri ABD tarafından desteklenen ve sınır güvenliğimizi tehdit eden YPG’ye operasyon sinyali veriyordu. Başlatılan Afrin operasyonu ile de Türkiye ciddiyetini, kararlılığını ve gücünü bütün dünyaya gösterdi“ dedi.

Öz Gıda İş Sendikası Genel Başkanı Mehmet Şahin, Türkiye’nin Suriye’nin Afrin bölgesindeki terör örgütü hedeflerine yönelik olarak başlattığı Zeytin Dalı operasyonuna ilişkin yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

Türkiye'nin sınır güvenliğini sağlamak ve ismi hangi harflerden oluşursa oluşsun bütün teröristleri etkisiz hale getirmek üzere başlatılan Zeytin Dalı Harekâtını destekliyoruz. Bu harekât ile ordumuz başta Afrin olmak üzere terör gruplarına ve destekçilerine ağır darbe vururken oradaki mazlum halka da barış ve huzur getirecektir.

İnşallah Zeytin Dalı Harekâtı, hiçbir askerimizin zarar görmeden tek bir şehit bile vermeden zafer kazanarak sonuçlanır. Öz Gıda İş olarak her zaman olduğu gibi devletimizin ve kahraman ordumuzun yanındayız. Allah muzaffer kılsın, yar ve yardımcıları olsun.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 22 Ocak 2018 Pazartesi