Kumpasın farkındayız, planlarını hep birlikte bozacağız

Kumpasın farkındayız, planlarını hep birlikte bozacağız

Sosyal Medyada yayınlanarak tartışma ve spekülasyonlara sebep olan reklam filmi ile ülkemizin gurur duyduğu bir "DÜNYA MARKASI" olan ÜLKER GIDA'ya bir kumpas kurulmuştur.

1 Nisan şakalarını konu alan reklam filmi üzerinde oynayarak servis edenler, aynı zamanda Ülker markasına yönelik akıl almaz, mesnetsiz bir karalama kampanyası başlattı.

Bu alçak kumpasçılar tarafından servis edilenlerin üstüne balıklama atlayarak hemen karalamaya başlayanlar olduğu gibi, bunun örgütün kurduğu bir tuzak olduğunu bu tuzağa düşülmemesi gerektiğini, söyleyen sağduyulu insanlarda oldu.

Ülker'e kurulan kumpasa tokat gibi cevaplar

İstanbul Ticaret Odası Başkanı İbrahim Çağlar resmi Twitter hesabından; tartışmalar sonrasında üç paylaşım yaptı ve hainlerin bu planlarını hep birlikte bozacağız dedi.

İbrahim Çağlar / Resmi Twitter hesabından paylaştıkları
 

  • Ülker firmasını 40 sene gibi uzun bir süre boyunca tanıyan biri olarak biliyorum ki bu bir kumpastır, buna inanın.
  • 17 Nisandan sonra bu ülkede nefes alamayacağını bilen hainlerin bu planlarını hep birlikte bozacağız.
  • Ülker'e, hain örgütün kurum ve kişileri yıpratmak üzerine yaptığı kumpasın farkındayız.


Erdal Bahçıvan / Bahçıvan Gıda Yönetim Kurulu Başkanı

Yine Bahçıvan Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, resmi twitter hesabı üzerinden "Üretim hayatımızın önemli bir aktörü olan Ülker'in tartışmalı reklamla ilgili yaptığı kurumsal açıklamaya itibar edilmelidir" dedi.

Buradan bir kez daha sesleniyoruz. Kirli oyunlar ve kumpaslarla, bu mücadeleyi sulandırmak ve gölgelemek isteyen kripto FETÖ'cülere karşı, daima teyakkuzda olmalı ve bütün markalarımıza sahip çıkmalı, korumalıyız.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 1 Haziran 2017 Perşembe