Şahin, Et ve Süt Kurumunda çalışan Taşeron İşçileri kabul etti

Şahin, Et ve Süt Kurumunda çalışan Taşeron İşçileri kabul etti

Genel Başkanımız Mehmet Şahin, 08 Ocak 2018 tarihinde Et ve Süt Kurumunda çalışan Taşeron İşçileri temsilen gelen heyeti Öz Gıda-İş Genel Merkezinde kabul etti.

Taşeron düzenlemesinde kapsam dışı bırakılan işçilerin sıkıntılarını dinleyen Genel Başkanımız Mehmet Şahin, “KHK ile taşeron konusunda atılan adım çok büyük bir adımdır. Bu düzenlemenin hayata geçirilmesi son derece önemliydi. Ancak, yapılan taşeron düzenlemesinde kapsam dışı bırakılmış kamu iktisadi teşebbüslerinde (KİT) çalışan işçilerin de kapsama alınarak mağduriyetlerinin giderilmesini umutla bekliyoruz” dedi.

Hükümetimiz ile görüşmelerin sürdüğünü söyleyen Şahin, “haklarınızı sizleri sıkıntıya sokmadan, zora sokmadan sonuna kadar savunacağız. Biz bütün emekçilerin huzurlu bir şekilde çalışmasını ve evine mutlu gitmesini istiyoruz. Sizden isteğimiz, haklarınızı demokratik yollarla her yerde dile getirin” ifadelerini kullandı.

Yaşanan sıkıntıların masaya yatırılarak çözüm yollarının arandığı toplantıya; Genel Başkanımız Mehmet Şahin’in yanı sıra Genel Başkan Yardımcılarımız Emin Sürücü, Tevfik Ali Hançeroğlu, Ankara Şube Başkanımız Hasan Çiloğlu, Hukuk Müşavirimiz Av. Mecit Zeren ve işçiler katıldı.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 9 Ocak 2018 Salı