İHE, Hamidiye ve Güven Su'da TİS İmza Töreni Gerçekleştirildi

İHE, Hamidiye ve Güven Su'da TİS İmza Töreni Gerçekleştirildi

Sendikamız ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İstanbul Halk Ekmek, Hamidiye Kaynak Suları ve Güven Su arasında yürütülen toplu iş sözleşmesi görüşmeleri, Genel Başkanımız Ramazan Gülpolat’ın katılımıyla 8 Eylül 2026 tarihinde düzenlenen törenle imza altına alındı.

İmza törenine; Genel Başkan Yardımcılarımız Tevfik Ali Hançeroğlu ve Emrah Akın, İstanbul Halk Ekmek Genel Müdürü Derya Atacan, Genel Müdür Yardımcısı Erdoğan Sipahi, Hamidiye Kaynak Suları Genel Müdürü Hüseyin Çağlar, İKA Müdürü Emrah Odabaş, İBB Endüstriyel İlişkiler Genel Koordinatörü İsmail Arslan, Av. M. Ertürk Eras ile İstanbul 1 No’lu Şube Başkanımız Mustafa Çiçek, Şube Başkan Yardımcımız Ünal Saraç ve temsilcilerimiz katıldı.

1 Mart 2026–28 Şubat 2028 dönemini kapsayan toplu iş sözleşmesiyle üyelerimizin ücretleri başta olmak üzere ekonomik ve sosyal haklarında önemli iyileştirmeler sağlandı. Görüşmeler süresince üyelerimizin beklentileri, çalışma şartları ve işyerlerindeki ihtiyaçlar dikkate alınarak emeklerinin karşılığını almalarına yönelik kapsamlı kazanımlar elde edildi.

Genel Başkanımız Ramazan Gülpolat, sözleşmeye ilişkin yaptığı değerlendirmede, “Üyelerimizin ekonomik ve sosyal haklarını geliştiren bir toplu iş sözleşmesini daha anlaşmayla sonuçlandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sürece katkı sunan tüm taraflara teşekkür ediyor, sözleşmemizin başta üyelerimiz olmak üzere İstanbul Halk Ekmek, Hamidiye Kaynak Suları ve Güven Su’ya ve emek camiasına hayırlı olmasını diliyorum." dedi. 

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 8 Eylül 2026 Salı