Genel Başkanımız Ramazan Gülpolat Karaman’da Üyelerimizle Bir Araya Geldi
Genel Başkanımız Ramazan Gülpolat, Genel Başkan Yardımcımız Duran Çiçek ve Karaman Şube Başkanımız Ahmet Serdar Taş ile birlikte 22 Haziran 2026 tarihinde Karaman’da faaliyet gösteren Ülker Bisküvi ve Çikolata Fabrikaları ile Lactalis ve Slava Süt fabrikalarını ziyaret etti.
Program kapsamında ilk olarak Karaman Şube binamızda işyeri temsilcilerimizle kapsamlı bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda örgütlü olduğumuz işyerlerinde yürütülen çalışmalar ve önümüzdeki döneme ilişkin beklentiler ele alındı.
Şube toplantısının ardından fabrika ziyaretlerine geçilerek üretim alanlarında çalışan üyelerimizle bir araya gelindi. Üretim hatlarında çalışan üyelerimizle gerçekleştirilen görüşmelerde çalışma koşulları, iş sağlığı ve güvenliği uygulamaları, sosyal haklar, işyeri düzeni ve çalışma hayatına ilişkin güncel gelişmeler üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.
Genel Başkanımız Ramazan Gülpolat, ziyaret sırasında üyelerimizle tek tek sohbet ederek talep ve beklentilerini dinledi. Üyelerimizin ilettiği konular not alınırken, çözüm süreçlerinin yakından takip edileceği ifade edildi. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretlerde sendikamızın her zaman üyelerinin yanında olduğu ve sahadaki gelişmeleri doğrudan yerinde takip etmeye devam edeceği vurgulandı.
Ziyaretlerin devamında ise Ülker Karaman Fabrikası Genel Müdürü Ahmet Küçükali ve İnsan Kaynakları Direktörü Abdullah İlhan ile bir görüşme gerçekleştirildi. Görüşmede çalışma hayatına ilişkin güncel meseleler, işyeri ilişkileri, üretim süreçleri ve çalışanların beklentilerine yönelik karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.
Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 22 Haziran 2026 Pazartesi








