Murat Ülker'den Karaman Ülker Fabrikasına Anlamlı Ziyaret

Ülkemizin ve dünyanın önde gelen markalarından Pladis ve Godiva'nın Yönetim Kurulu Başkanı, aynı zamanda Yıldız Holding Yönetim Kurulu Üyesi olan Sayın Murat Ülker, 6 Ağustos 2025 tarihinde örgütlü olduğumuz Karaman Ülker fabrikasını ziyaret etti.
Ziyarette Sayın Murat Ülker’e; Sayın Yahya Ülker, İbrahim Ülker ve Pladis Üretim Başkan Yardımcısı Sayın Kadir Kamadan eşlik etti.
Fabrika tesislerinde detaylı incelemelerde bulunan heyet, üretim süreçlerini yerinde gözlemleyerek fabrika yöneticilerinden kapsamlı bilgiler aldı. Üretimdeki kalite, verimlilik ve emek gücünün yakından değerlendirildiği bu ziyaret, emekçinin alın terine verilen değerin somut bir göstergesi oldu.
Ziyaretin devamında, Sayın Murat Ülker ve beraberindeki heyet, Öz Gıda İş Sendikası işyeri temsilciliğini ziyaret ederek Karaman Şube Başkanımız Ahmet Serdar Taş ve işyeri temsilcilerimizle samimi bir buluşma gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen görüşmede; üyemiz işçilerin talepleri, önerileri ve işyeri ortamına ilişkin değerlendirmeler üzerine istişarelerde bulunuldu. Karşılıklı anlayış ve yapıcı diyaloğun öne çıktığı buluşma, iş barışı ve ortak hedeflere yönelik güçlü mesajlarla taçlandı.
Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 7 Ağustos 2025 Perşembe