SENDİKAMIZDAN BURSA’DA ÖRGÜTLÜ İŞYERLERİNE ZİYARET

Sendikamız, örgütlü olduğu işyerlerinde üyelerimizle bir araya gelmeye, onların talep ve beklentilerini yerinde dinlemeye devam ediyor. Bu kapsamda, Genel Başkan Yardımcımız Ramazan Gülpolat, Bursa Şube Başkanımız Aytekin Kaya ile birlikte örgütlü olduğumuz işyerlerine ziyaretler gerçekleştirdi.
İlk olarak Natura Gıda (Golf Dondurma) işyerinde üretim alanına yapılan ziyarette, üyelerimizle bir araya gelinerek çalışma koşulları, talepler ve güncel konular üzerine değerlendirmelerde bulunuldu. Ardından işveren yetkilileriyle yapılan görüşmelerde, her zaman olduğu gibi karşılıklı anlayış ve yapıcı yaklaşımlar temelinde istişareler gerçekleştirildi. Bu olumlu iş birliği için işveren vekillerimize teşekkür ediyoruz.
Ziyaretlerin ikinci durağı ise Bursa Kerevitaş işyeri oldu. Burada, Kerpe Gıda Afyon ve Kerevitaş Bursa Fabrikalar Direktörü Murat Uğur Ardahanlı Bey makamında ziyaret edilerek sektörel gelişmeler ve güncel konular üzerine verimli görüş alışverişinde bulunuldu.
Sendikamız, üyelerimizin haklarını koruma ve geliştirme noktasındaki kararlılığını bir kez daha ortaya koyarken, örgütlü olduğumuz işyerlerinde emeğin ve alın terinin değerinin her zaman öncelikli olduğunu bir kez daha vurguladı.
Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 10 Mayıs 2025 Cumartesi