Gülpolat, Kellogg’s'ta Yapılan EİK Toplantısına Katıldı

Gülpolat, Kellogg’s'ta Yapılan EİK Toplantısına Katıldı

Genel Başkan Yardımcımız Ramazan Gülpolat, 11 Haziran 2024 tarihinde Kellogg’s'ta yapılan Endüstriyel İlişkiler Kurulu (EİK) toplantısına katıldı. Toplantıda, sektör sorunları ile çalışanların ilettikleri sorunlar ve fabrikada yaşanan sıkıntılar kapsamlı olarak değerlendirildi.

Toplantıda aşağıdaki konular ele alındı:

  • İşletmede alınacak iş sağlığı ve güvenliği tedbirleri ile çalışanların güvenli çalışma ortamının sağlanması ve sürdürülebilirliğinin sağlanması.
  • İşçilerin hizmetine sunulan konfor alanlarının iyileştirilmesi.
  • Dinlenmeye olanak sağlayacak sosyal alan tahsisi.
  • Havalandırma ve ısıtma sistemlerinde iyileştirmeler yapılması.
  • Yemekhane ve yemeklerde düzenlemeler yapılması.
Bu konular her iki tarafı da tatmin edecek şekilde detaylı olarak istişare edildi. Ayrıca, fabrikada tespit edilen aksaklık ve eksikliklerin giderilmesi için gerekli aksiyonların alınması kararlaştırıldı.

Toplantıya katılanlar arasında Genel Başkan Yardımcımız Ramazan Gülpolat’ın yanı sıra, Kellogg’s İK Müdürü Özge Nuraydın, Üretim Müdürü Alican Durman, Kalite Müdürü Dilek Baykan, Üretim Uzmanı Ertan Eren, İK Uzmanı Aslıhan Yiğit, Gebze Şube Başkanımız Cemal Öztürk, Şube Başkan Yardımcımız Özcan Seyrekbasan, Kellogg’s fabrikası çalışanları ve işyeri temsilcilerimiz yer aldı.

Basın Bürosu
 
Yayımlanma Tarihi: 11 Haziran 2024 Salı