‘İş Hayatında Gelişirken Stresle El Sıkışma Becerileri Eğitimi’ Kervan Gıda’da yapıldı

‘İş Hayatında Gelişirken Stresle El Sıkışma Becerileri Eğitimi’ Kervan Gıda’da yapıldı

İletişim Uzmanı Defne Kılınç tarafından verilen “İş Hayatında Gelişirken Stresle El Sıkışma Becerileri” adlı eğitim programı, 16 Şubat 2024 tarihinde Kervan Gıda fabrikasında yapıldı. Eğitimde İzmir Şube Başkanımız İbrahim Otlak, Kadın Komite Başkanımız Tuba Koruç, işyeri sendika temsilcilerimiz Ayhan Çelgin, Nurdan Karademir, Ahmet Kart, Sefa Orhan ve üyelerimiz yer aldı.
 
Eğitimin açılış konuşmasını yapan İzmir Şube Başkanımız İbrahim Otlak, Sendika olarak, katılımcılığı da teşvik eden, işçinin görüş ve düşüncelerini aktarabildiği yüz yüze eğitim biçimlerini sendika eğitimimizde tercih ediyoruz. Sizlere katma değer sağlayacak bu eğitimden de yüksek derecede faydalanabileceğinize inanıyor, hepinize başarılar diliyorum” dedi.
 
Stresi yönetebilmek, daha uzun, daha mutlu ve daha sağlıklı bir yaşamın önemli belirleyicilerinden biridir
 
Eğitimde, stresin ve negatif olarak algıladığımız diğer tüm duyguların hayatın bir parçası olarak kabul edilmesi gerektiğini anlatan İletişim Uzmanı Defne Kılınç; “Stresle baş edebilme, sahip olunması gereken önemli bir beceridir; çünkü stres, iş, ilişkiler, sağlık ve beden sağlığı dahil olmak üzere hayatımızdaki birçok farklı alanı olumsuz etkilemektedir. Stresi yönetebilmek, daha uzun, daha mutlu ve daha sağlıklı bir yaşamın önemli belirleyicilerinden biridir” dedi. Negatif düşüncelerin kişiye hiçbir yarar sağlamadığı gibi üstüne kendisine ek sorunlar doğuracağının üstünde duran Kılınç, küçük adımlar atmanın hayatımızda rutin hale geldiğinde uzun süreçte ne kadar yararlı olacağını örneklerle belirtti, çeşitli interaktif aktivitelerle de eğitimin dinamik bir şekilde geçmesini sağladı.

Eğitim programı, toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.
 
Basın Bürosu 
Yayımlanma Tarihi: 16 Şubat 2024 Cuma