Aytaç Gıda’ İş Hayatında Gelişirken Stresle El Sıkışma Becerileri Eğitimi’

Aytaç Gıda’ İş Hayatında Gelişirken Stresle El Sıkışma Becerileri Eğitimi’

İletişim Uzmanı Defne Kılınç tarafından verilen “İş Hayatında Gelişirken Stresle El Sıkışma Becerileri” adlı eğitim programı 26 Ocak 2024 tarihinde, örgütlü olduğumuz Çankırı Çerkeş’te kurulu Aytaç Gıda fabrikasında yapıldı.
 
Eğitimde Ankara Şube Başkanımız Duran Çiçek, Kadın Komite Başkanımız Tuba Koruç, Dış İlişkiler Uzmanımız Ekin Mutlu ve 35 kadın üyemiz yer aldı.
 
Eğitimin açılış konuşmasını yapan Ankara Şube Başkanımız Duran Çiçek, eğitimin her türlüsünün bireylerin hayatına katma değer sağladığını belirtirken, üyelerimizin genel olarak eğitimlere çok ilgi duyduğunu ve devamlılığının olmasını temenni ettiklerini söyledi.
 
Negatif Düşünceler Dönüştürülmezse Bizlere Stres ve Hastalık Olarak Geri Döner
 
Eğitimde, stresin ve negatif olarak algıladığımız diğer tüm duyguların insan olarak bizim bir parçamız olarak kabul edilmesi gerektiğini anlatan İletişim Uzmanı Defne Kılınç; “tüm bu negatif düşünceler dönüştürülmediği zaman bizlere stres, hastalık ve günün sonunda hiçbir şeyden tat alamamaya evrilmektedir. Bu negatif düşünceler, kişiye hiçbir yarar sağlamadığı gibi üstüne üstlük kendisine de ek sorunlar doğuracaktır” uyarısında bulundu. Olumlu yönde atacağımız küçük adımları hayatımızda rutin hale getirebilirsek bunun uzun vadede ne yarar sağlayacağını verdiği örneklerle anlatan Kılınç yaptırdığı çeşitli interaktif aktivitelerle de eğitimin dinamik bir şekilde geçmesini sağladı.
 
Eğitim programı, toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.
 
Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 27 Ocak 2024 Cumartesi