Seğmen Su ile Toplu İş Sözleşmesi Ek Protokolü İmzaladı

Seğmen Su ile Toplu İş Sözleşmesi Ek Protokolü İmzaladı

Genel Başkan Yardımcımız Sultan Murat Karadağ, Ankara Büyükşehir Belediyesi İştiraki olan Seğmen Su A.Ş. yöneticileri yaptığı görüşme neticesinde üyemiz işçiler adına toplu iş sözleşmesi ek protokolü imzaladı.

Seğmen Su Genel Müdürü Merih Demirdelen ile Genel Başkan Yardımcımız Sultan Murat Karadağ arasında 23 Ocak 2024 tarihinde imzalanan protokol ile yüksek enflasyon ve günlük değişen ekonomik koşullar karşısında üyemiz işçileri korumak adına toplu iş sözleşmesinde yer alan bazı ücret maddelerinde düzenlemeye gidildi.

Yürürlükte olan toplu iş sözleşmesine uyumlu hale getirilen anlaşmada Merkez Şube Başkanımız Hasan Çiloğlu ve TİS Uzmanımız Muhammed Peçe de yer aldı.

Karadağ “Seğmen Su yönetimine teşekkür ediyorum”
Hayat pahalılığı ve yüksek enflasyonun emekçiler üzerinde olumsuz etkiler bıraktığını belirten Genel Başkan Yardımcımız Karadağ, “Seğmen Su Genel Müdürü Merih Demirdelen ile üyelerimiz adına yaptığımız görüşmede ücretlerde düzenleme yapılmasına olumlu yaklaşmıştır. Anlayış ve desteklerinden dolayı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve Seğmen Su yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum” dedi.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 23 Ocak 2024 Salı