Yönetim Kurulumuz, Bursa Şube Temsilciler Meclisi toplantısına katıldı

Yönetim Kurulumuz, Bursa Şube Temsilciler Meclisi toplantısına katıldı

Genel Başkanımız Halil Çukutli Başkanlığında toplanan, Bursa Şube Temsilciler Meclisi Toplantısında çalışma hayatında yaşanan sorunlar, üyelerimizin talepleri ve yeni bağıtlanacak toplu iş sözleşmeleri ile ilgili değerlendirmelerde bulunuldu.

Bursa Şubemiz tarafından düzenlenen 2024 yılının ilk Temsilciler Meclisi Toplantısı, 12 Ocak 2024 tarihinde yapıldı. Toplantıya Genel Başkanımız Halil Çukutli’nin yanı sıra, Genel Başkan Yardımcılarımız Tevfik Ali Hançeroğlu, Ramazan Gülpolat, Sultan Murat Karadağ, Adnan Gürsoy, Bursa Şube Başkanımız Aytekin Kaya, Şube Başkan Yardımcılarımız, İdari İşler Müdürümüz Tufan Acar, Bursa Şubemizin örgütlü olduğu Kerevitaş, Natura Gıda, Marmarabirlik, Besaş Halk Ekmek, Gönenli Süt, Bursa Su, Mavidağ Su ve Vakıflar Zeytinlik işletmelerinde çalışan Baş Temsilci ve Temsilcilerimiz katıldı.

Temsilciler Meclisi toplantısında işyeri sendika temsilcilerimiz ile bir arada bulunmanın kendisi için çok önemli olduğunu söyleyen Genel Başkanımız Halil Çukutli, yaptığı konuşmasında, Türkiye ekonomisinde yaşanan daralma ve emekçilerin üzerindeki etkisi, eğitim faaliyetlerimiz, imzaladığımız toplu iş sözleşmeler ve sendikamızın örgütlenmesinin önemi hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Bursa Şube Başkanımız Aytekin Kaya’da, ülkemizde yaşanan sıkıntılı durumdan geçtiğini ifade ederek, enflasyonun yüksek olduğu bir ekonomide toplu iş sözleşmeleri görüşmelerimizin sıkıntılı geçtiğini anlattı. Kaya konuşmasının devamında, Bursa Şubenin bir yıllık çalışma dönemi içerisinde yaptığı çalışmaları görsel sunum eşliğinde anlattı. Yapılan sunumda, bağıtlanan toplu iş sözleşmeleri, şube üye hareketleri, yapılan endüstriyel ilişkiler kurulu toplantıları, eğitim çalışmaları, sosyal etkinlikler, işyeri ve resmi ziyaretler yer aldı.

İşyeri sendika temsilcilerimiz işyerlerinde yaşanan problemlere dair birer konuşma yaparak genel merkezin desteğini istediler. Konuşmaların ardından soru cevap kısmına geçilerek temsilcilerimizin çalışma hayatına ilişkin yönelttiği sorular yanıtlandı.

Toplantı, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 12 Ocak 2024 Cuma