‘İş Hayatında Gelişirken Stresle El Sıkışma Becerileri Eğitimi’ Gebze Ülker Bisküvi Fabrikasında verildi

‘İş Hayatında Gelişirken Stresle El Sıkışma Becerileri Eğitimi’ Gebze Ülker Bisküvi Fabrikasında verildi

Gebze Şubemize bağlı Ülker Bisküvi (Reform Gıda) fabrikasında çalışan üyelerimize yönelik “İş Hayatında Gelişirken Stresle El Sıkışma Becerileri” konulu eğitim programı, 29 Aralık 2023 tarihinde Gebze’de gerçekleştirildi.
 
İletişim Uzmanı Defne Kılınç tarafından verilen eğitim programında, Şube Başkanımız Cemal Öztürk’ün yanı sıra Dış İlişkiler Uzmanımız Ekin Mutlu ve Ülker Bisküvi fabrikasından 60 üyemiz yer aldı. Programın açılış konuşmasını yapın Gebze Şube Başkanımız, eğitimlerin sendikamız için çok büyük bir önem taşıdığını belirterek, bu eğitimlerin verilmesinde sağladığı katkılardan dolayı Genel Merkez Yöneticilerimize teşekkür etti.
 
İletişim Uzmanı Defne Kılınç, verdiği eğitimde öncelikle stresin tamamen hayatımızdan çıkarabileceğimiz bir kavram olmadığını belirtirken bazı gerçeklerin yokmuş gibi davranılamayacağını söyleyerek stresi hayatımızda nasıl olumlu kullanabileceğimiz ile ilgili yararlı bilgiler verdi. Negatif olarak düşünmenin kişiye hiçbir yarar sağlamadığı gibi üstüne kendisine ek sorunlar doğuracağının üstünde duran Kılınç, küçük adımlar atmanın hayatımızda rutin hale geldiğinde uzun süreçte ne kadar yararlı olacağını örneklerle belirtti, çeşitli interaktif aktivitelerle de eğitimin dinamik bir şekilde geçmesini sağladı.
 
Eğitim programı toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.
 
Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 2 Ocak 2024 Salı