Gülpolat, Gönenli Süt Fabrikasını Ziyaret Ederek Kıdem Ödül Törenine Katıldı

Gülpolat, Gönenli Süt Fabrikasını Ziyaret Ederek Kıdem Ödül Törenine Katıldı

Genel Başkan Yardımcımız Ramazan Gülpolat, 19 Aralık 2023 tarihinde Gönenli Süt Fabrikasını ziyaret etti.

Ziyaretinde ilk olarak Gönenli Süt Genel Müdürü Ünal Türkay’ı makamında ziyaret eden Gülpolat, Üyelerimizin sorunları ve çalışma hayatına dair karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Son derece verimli geçen görüşmede Bursa Şube Başkanımız Aytekin Kaya, Şube Başkan Yardımcımız Murat Dinçer ve Temsilcilerimiz de yer aldı.

Daha sonra üyelerimizle üretim bölümünde bir araya gelerek bir süre sohbet eden Genel Başkan Yardımcımız Ramazan Gülpolat, sahada karşılaştıkları sorunlar ve talepleri hakkında fikir alışverişinde bulundu, üyelerimizin sorularını yanıtladı. 

Gönenli Süt, 10 yıl ve üzeri çalışanlarını onurlandırdı
Gönenli Süt’ün kuruluşundan bugüne emek vermiş, çalışanların onuruna özel bir gün düzenlendi. 10 yıl ve üzeri çalışanların plâket ile ödüllendirildiği organizasyona da katılan heyetimiz, duygu yüklü tarihi bir güne şahitlik etti.

Gönenli Sütte 10 yılını tamamlamış çeşitli kademelerde görev yapan çalışanların anılarını paylaştığı bu özel günde zaman zaman duygu dolu anlar da yaşandı. Yapılan teşekkür konuşmalarının ardından Gönenli Süt Genel Müdürü Ünal Türkay ve Genel Başkan Yardımcımız Ramazan Gülpolat’ın eşliğinde 10 yıl ve üzeri görev alan çalışanlar, plaket ve sertifikalarla onurlandırıldı. Program toplu hatıra fotoğraf çekimi ile sona erdi. 

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 21 Aralık 2023 Perşembe