Hak-İş’ten Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş’a Ziyaret

Hak-İş’ten Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş’a Ziyaret

Öz Gıda İş Sendikası Genel Başkanı ve HAK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı Halil Çukutli, Konfederasyonumuz Genel Başkanı Mahmut Arslan başkanlığındaki HAK-İŞ Yönetim Kurulu ile birlikte Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’ı makamında ziyaret etti.

20 Aralık 2023 tarihinde yapılan ziyarette HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan’ın yansıra Sendikamız Genel Başkanı ve HAK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı Halil Çukutli ve Öz Sağlık İş Sendikası Genel Başkanı ve HAK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı Devlet Sert bulundu.

Sosyal Hizmet İşçisinin Sorunları Bakan Göktaş’a Anlatıldı
Konfederasyon Genel Başkanı Mahmut Arslan, Bakan Göktaş’a HAK-İŞ’in çalışma hayatı ve kadın odaklı faaliyetlere ilişkin raporu ile bakanlık bünyesinde çalışan sosyal hizmet işçilerinin sorunları ve sendikal çözüm önerilerimize ilişkin dosyayı sundu.

HAK-İŞ Heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ise sosyal hizmet işçilerinin yaşamış oldukları sıkıntıların çözümü konusunda sunulan dosyayı inceleyeceklerini ve hiçbir personelin mağdur olmaması için çalışmalar yapılacağını iletti. 

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 20 Aralık 2023 Çarşamba