Genel Başkanımız Çukutli, Tarım Kredi Yem Toplu İş Sözleşmesi Taslak Çalışmasına Katıldı

Genel Başkanımız Çukutli, Tarım Kredi Yem Toplu İş Sözleşmesi Taslak Çalışmasına Katıldı

Genel Başkanımız Halil Çukutli, Sendikamız Öz Gıda İş ile Tarım Kredi Yem arasında imzalanacak toplu iş sözleşmesi taslak çalışmalarına katıldı.

1 Ocak 2024 - 31 Aralık 2025 tarihleri arasında 2 yıl süre ile yürürlükte kalacak yeni dönem toplu iş sözleşmesi taslak çalışmalarının ilk toplantısı, 20 Aralık 2023 tarihinde sendikamız genel merkezi toplantı salonunda yapıldı.

Yapılan toplu iş sözleşmesi taslak çalışmalarının Tarım Kredi Yem çalışanları için hayırlı olmasını dileyen Genel Başkanımız Halil Çukutli, “Geçim koşullarının her geçen gün ağırlaştığı, enflasyonun yüksek seyrettiği bu zorlu bir süreçte adımlarımızı atarken çok dikkatli olacağız. Toplu iş sözleşme taslağımızdaki taleplerimizin karşılanması için mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Hepinizi selamlıyor çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

Taslak Çalışmasında Toplu Sözleşme masasına taşınacak talepler görüşüldü
Toplu İş Sözleşmesi Komisyonun yer aldığı toplantının ikinci bölümünde Toplu İş Sözleşmesinde bulunan ücret ve sosyal hakların yer aldığı maddeler, geçici maddeler ve sözleşme masasına taşınacak diğer talepler tek tek müzakere edilip değerlendirildi. Şube ve Temsilcilerimizden gelen talep ve öneriler taslak çalışmasına eklendi.

Toplu sözleşme taslağı oluşturmak amacıyla Genel Merkezde yapılan çalışmada, Genel Başkan Yardımcımız Sultan Murat Karadağ, Genel Merkez Şube Başkanımız Hasan Çiloğlu, Sakarya Şube Başkanımız Hüseyin Özkan, Uzmanlarımız ve Tarım Kredi Yem Balıkesir, Denizli, Sivas, Yozgat Boğazlıyan, Elazığ, Afyon Dazkırı, Kütahya, Sakarya, Amasya Taşova, Kırklareli, Şanlıurfa ve İzmir Tire fabrikaları işyeri temsilcilerimiz de yer aldı.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 20 Aralık 2023 Çarşamba