Ankara Uno-Unmaş Üyelerimize ’İş Hayatında Gelişirken Stresle El Sıkışma Becerileri Eğitimi’

Ankara Uno-Unmaş Üyelerimize ’İş Hayatında Gelişirken Stresle El Sıkışma Becerileri Eğitimi’

Öz Gıda İş Sendikası olarak 14 Aralık 2023 tarihinde, örgütlü olduğumuz Ankara Uno-Unmaş Unlu Mamulleri San. ve Tic. A.Ş. fabrikasında İletişim Uzmanı Defne Kılınç tarafından verilen “İş Hayatında Gelişirken Stresle El Sıkışma Becerileri ’’ adlı eğitim için üyelerimizle bir araya geldik.
 
Eğitime, Ankara Şube Başkanımız Duran Çiçek ve Dış İlişkiler Uzmanımız Ekin Mutlu da katılım sağladı.
Ankara Şube Başkanımız Duran Çiçek açılış konuşmasında eğitimlerin sendikamız için çok büyük bir önem taşıdığını belirtirken bunların sonucunda hem devamlılığı hem de etkin bir kazanımı hedef aldığımızın altını çizdi.
 
İletişim Uzmanı Defne Kılınç, verdiği eğitimde öncelikle stresin tamamen hayatımızdan çıkarabileceğimiz bir kavram olmadığını belirtirken bazı gerçeklerin yokmuş gibi davranılamayacağının altını çizerek, negatif olarak düşünmenin kişiye hiçbir yarar sağlamadığı gibi üstüne kendisine ek sorunlar doğuracağını belirtti. Küçük adımlar atmanın hayatımızda rutin hale geldiğinde uzun süreçte ne kadar yararlı olacağını örneklerle belirten Kılınç, stresi hayatımızda nasıl olumlu kullanabileceğimiz ile ilgili yararlı bilgiler vererek, çeşitli interaktif aktivitelerle eğitimin dinamik bir şekilde geçmesini sağladı.
 
Eğitim programı, toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 15 Aralık 2023 Cuma