Ak Gıda çalışanlarından muhteşem Cumhuriyet kutlaması

Ak Gıda çalışanlarından muhteşem Cumhuriyet kutlaması

Karaman Şubemize bağlı Ak Gıda işletmesi ve çalışan işçiler hazırladıkları etkinlikle Cumhuriyet’in 100. yılını büyük bir coşkuyla kutladı.

Etkinliğe Genel Başkan Yardımcımız Adnan Gürsoy, Fabrika Direktörü Önder Metik, İK Yöneticisi Fatih Ünalmış, Karaman Şube Başkanımız Ahmet Serdar Taş, İşyeri Temsilcimiz Bekir Erdal ve çalışanlar katıldı.

Metik “Cumhuriyet’imizin kuruluşunun 100. yılını kutlamanın gururunu yaşıyoruz”
Fabrikada yapılan kutlama programının açılışını, Fabrika Direktörü Önder Metik yaptı. Konuşmasında, “Bugün burada büyük acılarla, zorluklarla mücadele eden aziz milletimizin inancıyla kurulan Cumhuriyet’imizin kuruluşunun 100. yılını kutlamanın gururunu yaşıyoruz. Hep birlikte nice 100 yıllara, Cumhuriyet Bayramı hepimize kutlu olsun” dedi.

Gürsoy “Cumhuriyet’imizin kuruluşunun 100. yılını kutlamanın gururunu yaşıyoruz”
Genel Başkan Yardımcımız Adnan Gürsoy ise, “Cumhuriyetimizin 100. Yılını kutluyor olmanın gururu ve coşkusunu hep birlikte yaşadığımız bu anlamlı günde dileğim odur ki Cumhuriyetimizin bizlere kazandırdığı değerlere ilelebet sahip çıkalım. Bu vesileyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve silah arkadaşlarını, ülkemizin bağımsızlığı için canını ortaya koyan tüm şehitlerimizi, gazilerimizi bir kez daha saygı ve minnetle anıyorum” ifadelerini kullandı.

Program, yapılan konuşmalar, Cumhuriyet'in 100. yılı için kesilen pasta ve söylenen marşlar eşliğinde sona erdi.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 31 Ekim 2023 Salı