Genel Başkanımız, Kerevitaş Endüstriyel İlişkiler Kurulu Toplantısına Katıldı

Genel Başkanımız, Kerevitaş Endüstriyel İlişkiler Kurulu Toplantısına Katıldı

Genel Başkanımız Halil Çukutli, Genel Başkan Yardımcılarımız, işveren yetkilileri ve işyeri sendika temsilcilerimizin katıldığı Endüstriyel İlişkiler Kurulu Toplantısı, 30 Ekim 2023 tarihinde Kerevitaş Gıda fabrikasında gerçekleştirildi.

Toplantıda; Genel Başkan Yardımcılarımız Ramazan Gülpolat, Adnan Gürsoy, Kerevitaş & YİB CEO’su Mert Altınkılıç, Yıldız Holding Genel Müdür Yardımcısı Ahmet İnce, Kerevitaş & YİB DFU İK Direktörü Murat Fikrettin Turan, Tedarik Zinciri Genel Müdürü Özhan Nuri Özenli, Üretim Direktörü Murat Uğur Ardahanlı, İK Müdürü Alper Yılmazer, Bursa Şube Başkanımız Aytekin Kaya, Şube Başkan Yardımcımız Ergül Pınar, temsilcimiz ve üyelerimiz de yer aldı.

Sendikamız ve işveren gündeminde olan konular üzerinde karşılıklı uzlaşının sağlandığı toplantıda, işletmede alınacak iş sağlığı ve güvenliği tedbirleri, risk değerlendirilmesi, teknik yeterlilik, sosyal uyumluluk ve çalışma şartları ele alındı. Ayrıca “işletme içerisinde çalışanların daha konforlu ve verimli çalışmalarını sağlayacak sürdürülebilir iyileştirmeler, iş kıyafetlerinde yapılacak düzenlemeler, sosyal aktiviteler ile fabrikada tespit edilen aksaklık ve eksikliklerin giderilmesi yönündeki konu başlıkları karşılıklı olarak değerlendirildi.

Toplantı sonrası Kerevitaş yetkilileri eşliğinde fabrikayı gezerek üretim hattında yapılan çalışmaları inceleyip detaylı bilgi alan Genel Başkanımız Halil Çukutli ve beraberindeki heyetimiz, tezgâh başında çalışan üyelerimizle de yakından ilgilendi ve onlarla bir süre sohbet edip çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 30 Ekim 2023 Pazartesi