Gülpolat, Aytaç Gıda Endüstriyel İlişkiler Kurulu Toplantısına katıldı

Gülpolat, Aytaç Gıda Endüstriyel İlişkiler Kurulu Toplantısına katıldı

Genel Başkan Yardımcımız Ramazan Gülpolat, Ankara Şube Başkanımız Duran Çiçek ile birlikte Aytaç Gıda’da gerçekleştirilen Endüstriyel İlişkiler Kurulu Toplantısına katıldı.

Sektör sorunları ile çalışanların ilettikleri sorun ve fabrikada yaşanan sıkıntıların kapsamlı olarak değerlendirildiği toplantıda:

“işletmede alınacak iş sağlığı ve güvenliği tedbirleri ışığında çalışanların güvenli çalışma ortamının sağlanması ve sürdürülebilir olmasını sağlamak adına alınacak önlemler, işyerindeki aksaklıklar ve çalışanların sorunları ve sosyal alanların iyileştirilmesi” konularını ihtiva eden dosyalar her iki tarafı da tatmin eder düzeyde ele alınarak detaylı şekilde istişare edildi. Ayrıca fabrikada tespit edilen aksaklık ve eksikliklerin giderilmesi için gerekli aksiyonların alınması kararlaştırıldı.

Toplantıya, Genel Başkan Yardımcımız Ramazan Gülpolat’ın yanı sıra Yıldız Holding Genel Müdür Yardımcısı Ahmet İnce, Aytaç Gıda Genel Müdürü Erhan Çetin, İK Direktörü Ahmet Değer, Ankara Şube Başkanımız Duran Çiçek, Temsilci ve üyelerimiz katıldı.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 6 Ekim 2023 Cuma