Kervan Gıda’da Mini Endüstriyel İlişkiler Kurulu

Kervan Gıda’da Mini Endüstriyel İlişkiler Kurulu

Temsilcilerimiz, üyelerimiz, sendikamız ve işveren temsilcilerinin katılımı ile 26 Eylül 2023 tarihinde Kervan Gıda fabrikasında gerçekleştirilen mini endüstriyel ilişkileri kurulu toplantısında, gündemdeki sorunlar dile getirilerek değerlendirmeler yapıldı.

Üretim verimliliği ve fabrikada tespit edilen eksikliklerin giderilmesinin yanı sıra çalışanların sorunlarının ve çözüm önerilerinin istişare edildiği toplantıda; Eksikliklerin tespiti ve giderilmesi, iş kazalarının önlenmesi ile İş sağlığı ve güvenliğinin önemi vurgulandı.

Ayrıca, sendika ile işletme arasında sürekli, sağlam ve yapıcı sosyal diyaloğun korunması, işletmelerin ve çalışma arkadaşlarımızın sürekli gelişiminin yanında haklarının korunması ve geliştirilmesi adına gerçekleştirilen bu toplantıların düzenli olarak yapılması kararlaştırıldı.

Mini Endüstriyel ilişkiler Kurulu toplantısında, İzmir Şube Başkanımız İbrahim Otlak’ın yanı sıra Kervan Gıda Operasyon Direktörü Hasan Şener, Kalite Müdürü Ayşe Özcan, Üretim Müdürü Onur Güneş, İK Müdürü Fatih Sardağı, İdari İşler Müdürü ahmet Müjdeci, Otomasyon Müdürü Mehmet Volkan Sağırlıbaş, İK Yöneticisi Emre Aktan, temsilci ve üyelerimiz yer aldı.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 27 Eylül 2023 Çarşamba