Genel Başkanımız Çukutli’den UNO’ya ziyaret

Genel Başkanımız Çukutli’den UNO’ya ziyaret

Genel Başkanımız Halil Çukutli, 11 Eylül 2023 Pazartesi günü örgütlü olduğumuz Ümraniye İstanbul’da kurulu bulunan UNO Dudullu fabrikasını ziyaret etti.  

Genel Başkan Yardımcımız Ramazan Gülpolat, Gebze Şube Başkanımız Cemal Öztürk ve Şube Başkan Yardımcımız Mesut Yılmaz’ın eşlik ettiği ziyarette ilk olarak işyeri sendika temsilciliği odasında üyelerimizle bir araya gelen Çukutli, sendikamızın faaliyetleri ve çalışma hayatının gündemindeki konuları değerlendirdi. Üyelerimizden gelen soruları cevaplandırdı.

Sonrasında şirket yetkilileri ve beraberindeki heyetimiz ile birlikte üretim bölümünü gezerek yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Genel Başkanımız, tesis başında çalışan üyelerimizle bir süre sohbet edip işlerinde kolaylıklar diledi.

Çukutli, son olarak UNO CEO Vekili Tayfun Arkun ve Hukuk Direktörü Gülşah Tarlacı ile yaptığı görüşmede, gıda sektöründeki gelişmeler ve çalışma hayatıyla ilgili güncel konularda fikir alışverişinde bulundu. Kurumda çalışan üyelerimizin sorun ve talepleri karşılıklı olarak istişare edildi.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 11 Eylül 2023 Pazartesi