Genel Başkanımız Halil Çukutli, İzmir Şube Eğitim Programına Katıldı

Genel Başkanımız Halil Çukutli, İzmir Şube Eğitim Programına Katıldı

Genel Başkanımız Halil Çukutli, 25 Ağustos 2023 tarihinde Genel Başkan Yardımcılarımız Tevfik Ali Hançeroğlu ve Sultan Murat Karadağ ile birlikte Yeşilovacık Mersin Eğitim Tesislerimizde devam eden İzmir Şube Başkanlığımıza bağlı işyerlerinde çalışan temsilci ve üyelerimize yönelik gerçekleştirilen eğitim seminerine katıldı.

Yeşilovacık Eğitim ve Dinlenme Tesislerimizde gerçekleşen eğitim seminerinde; Genel Başkanımız Halil Çukutli ve Genel Başkan Yardımcılarımız Hançeroğlu ve Karadağ’ın yanı sıra İzmir Şube Başkanımız İbrahim Otlak, Şube Başkan Yardımcılarımız İzzer Ertürk, Fedai Duru, Mehmet Çetin, Kadın Komitesi Başkan Yardımcımız Zeynep Vildan Gündoğan, Eğitmenlerimiz Taner Uğurlu, İsmail Uğur, Özgörkey Gıda, Tariş, Aynes, Ajinomoto, Kervan ve Uçantay işletmelerinden temsilci ve üyelerimiz yer aldı.

Eğitim Seminerlerimiz kendimizi yenilemek için önemli fırsattır
Eğitim seminerinin önemine dikkat çeken Genel Başkanımız Halil Çukutli, “Artık geleneksel hale getirdiğimiz eğitim seminerlerimizin kendimizi yenilemek için önemli fırsatlar olduğunu düşünüyorum. Yaptığımız bu eğitimlerle her bir üyemizin potansiyelini fark etmesini ve bulunduğu ortama katkı sağlamasını hedefliyoruz” dedi.

Konuşmasının ikinci kısmında Dünya ve Türkiye gündemindeki son gelişmeleri ve Türkiye’nin içinden geçtiği sıkıntılı sürece dair önemli tespitlerde bulunan Genel Başkanımız Halil Çukutli, kronikleşmiş sorunlarımıza dem vurarak çalışma hayatı, ekonomide yaşanan sıkıntılar, hayat pahalılığı ve yüksek enflasyonun dar gelirliler üzerindeki olumsuz etkileri ile imzaladığımız ve müzakeresi devam eden toplu iş sözleşmelerimizi değerlendirdi.

Son olarak HAK-İŞ Konfederasyonu ve ÖZ GIDA İŞ Sendikası olarak yürütülen çalışmalar hakkında bilgi veren Çukutli, temsilci ve üyelerimizin sorularını cevaplandırdı.

Genel Başkan Yardımcılarımız katılımcılara başarılar diledi
Genel Başkan Yardımcılarımız Tevfik Ali Hançeroğlu ve Sultan Murat Karadağ ise temsilci ve üyelerimizi selamlayarak gündeme dair açıklamalarda bulundu. Sonrasında katılımcılarla bir süre sohbet eden Hançeroğlu ve Karadağ, eğitim programının hayırlı olmasını dileyerek başarılar diledi.

Eğitmenlerimiz önemli konularda sunum yaptı
Eğitim programının devamında Eğitmen Taner Uğurlu, “Maaş bordro hesaplaması, özlük hakları, ikili ilişkilerde başarı, iş sağlığı ve güvenliği, disiplin süreci ve koçluk” konularında sunum yaptı. Basın Danışmanımız İsmail Uğur tarafından yapılan sunumda ise giderek daha da yaygınlaşan yapay zekâ sistemlerinin somut olarak gelişimi, insan zekasıyla arasındaki ilişki ve eğitim sistemine etkisi ele alındı. Ayrıca sendikal mücadelede sosyal medyanın önemine vurgu yapıldı.

Eğitim tamamlama sertifikaları takdim edildi
Eğitim sonunda tüm katılımcılara eğitim tamamlama sertifikaları Genel Başkanımız Halil Çukutli, Genel Başkan Yardımcılarımız Tevfik Ali Hançeroğlu, Sultan Murat Karadağ ve İzmir Şube Başkanımız İbrahim Otlak tarafından takdim edildi. Eğitim programı, toplu resim çektirilmesi ile sona erdi.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 25 Ağustos 2023 Cuma