Çiçek, Önem Gıda Sosyal Tesis Açılışına Katıldı

Çiçek, Önem Gıda Sosyal Tesis Açılışına Katıldı

Ankara Şube Başkanımız Duran Çiçek, 23 Ağustos 2023 tarihinde Ankara Önem Gıda yerleşkesinde üyelerimizin mola saatlerinde dinlenebilmelerine olanak sağlaması adına yapımı tamamlanan “dinlenme ve sosyal tesis” açılış törenine katılarak hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Törene, Ülker Bisküvi-Önem Gıda Genel Müdürü Ergun Carus, Fabrika Direktörü Levent Akıncı, Ankara Ülker-Önem Gıda İK Müdürü Bilal Türker, Ankara Şube Başkanımız Duran Çiçek, Temsilci ve Üyelerimiz katıldı.

Açılış Kurdelesi Hep Birlikte Kesildi
Açılış töreni, yapılan konuşmaların ardından tüm katılımcılarla birlikte tesisin açılış kurdelesinin kesilmesi ile sona erdi. Katılımcılar daha sonra sosyal tesisi gezerek incelemelerde bulundu.

Daha sonra fabrikada özverili çalışmalarını kutlamak amacıyla kıdem ödül töreni düzenlendi. Törende 1,10 ve 20. kıdem yılını dolduran çalışanlara, ödüllerini Ülker Bisküvi-Önem Gıda Genel Müdürü Ergun Carus, Fabrika Direktörü Levent Akıncı, Ankara Ülker-Önem Gıda İK Müdürü Bilal Türker ve Ankara Şube Başkanımız Duran Çiçek takdim etti.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 24 Ağustos 2023 Perşembe