Ülker Gıda Ailesi Geleneksel Yaz Pikniğinde Bir Araya Geldi

Ülker Gıda Ailesi Geleneksel Yaz Pikniğinde Bir Araya Geldi

Ülker Gıda’nın Geleneksel olarak düzenlediği piknik şenliği bu yılda, Tekirdağ Koru Doğa Park Sefa Alan Köyü Sayar Piknik alanında kalabalık ve coşku içinde geçti.

20 Ağustos 2023 tarihinde düzenlenen pikniğe çalışanlar ve ailelerinin yanı sıra, Pladis İK Grup Lideri Alper Kantar, Ülker Çikolata Fabrika Genel Müdürü Erkan Onar, İK Müdürü Selçuk Gözüyılmaz, Genel Başkan Yardımcılarımız Ramazan Gülpolat, Adnan Gürsoy, İstanbul I Nolu Şube Başkanımız Emrah Akın, Çikolata İşletme Müdürü Yasin Tor, Çikolata İmalat Müdürü Yasin Kılıçarslan, Önem Gıda Direktörü Emre Keskin, İmalat Müdürü Nejdet Can Koyutürk, Şube Başkan Yardımcılarımız ve Temsilcilerimiz katıldı.

ÇALIŞANLAR VE AİLELERİ UNUTULMAZ BİR GÜN YAŞADI
Yaklaşık 1.900 kişinin katıldığı piknik şenliğinde yapılan birbirinden güzel aktiviteler, hazırlanan çocuk oyun alanları herkes tarafından büyük ilgi gördü.

Piknik Yapılan kahvaltının ardından, bol ikramların olduğu öğle yemeği ve müzik eşliğinde devam eden şenlikte aileler ve çocuklar da oyun ve eğlencenin tadını çıkarıp gönüllerince eğlendiler. Pikniğe gelenlerin yaş gruplarına uygun çeşitli eğlence ve yarışmalar düzenlendi. Küçüklere oyun, yüz boyama dans oyunu aktiviteleriyle daha sonra gençlere çeşitli oyunlarla devam eden şenlik, yarışma, halat, çuval giyme gibi oyunlarla iş yaşamının yorgunluğunu ve stresini üzerinden atan aileler, güzel ve eğlenceli bir hafta sonu geçirdiler.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 22 Ağustos 2023 Salı