Kerevitaş Çalışanları Geleneksel Piknikte Stres Attı

Kerevitaş Çalışanları Geleneksel Piknikte Stres Attı

Kerevitaş/Superfresh fabrikasında çalışanların katıldığı piknikte renkli görüntüler yaşandı.

Bursa Bozağaç Piknik Alanı’nda yapılan etkinliğe Yıldız Holding Genel Müdür Yardımcısı Ahmet İnce, Kerevitaş Tedarik Zinciri Genel Müdürü Özhan Nuri Özesen, Genel Başkan Yardımcımız Ramazan Gülpolat, Fabrika Direktörü Murat Uğur Ardahanlı, Kalite Grup Müdürü Aytül Tunalı, İK Müdürü Alper Yılmazer, Birim Yöneticileri, Bursa Şube Başkanımız Aytekin Kaya ve Çalışan ve ailelerinden oluşan 1.500 kişi katıldı.

Piknikte gün boyu çeşitli faaliyetler yapıldı. Renkli görüntülere sahne olan organizasyonda halat çekme, çuvalla koşu, yumurta taşıma gibi yarışmalar, Kerevitaş çalışanları ve ailelerine eğlenceli anlar yaşattı. Piknikte yapılan yarışmalarda dereceye girenlere çeşitli hediyeler verildi.

Geleneksel hale gelen piknikte Kerevitaş çalışanları huzurlu bir gün geçirip yoğun çalışma temposunun getirdiği yorgunluğu üzerlerinden atma fırsatı buldular.

Gülpolat güzel organizasyon için fabrika yöneticilerine teşekkür etti
Genel Başkan Yardımcımız Ramazan Gülpolat, “Bugün Kerevitaş çalışanlarımızın bu güzel organizasyonda aileleriyle birlikte güzel bir gün geçirmelerini sağlayan fabrika yönetimine bu güzel organizasyon için çok teşekkür ediyoruz. Bu tür organizasyonlar çalışma hayatı içinde olan insanlarımızın işlerinde daha motive olmaları bakımından da önemli yer tutmaktadır. Dolayısıyla bu tür organizasyonların her yıl yapılmış olması da hem çalışanlarımızın moral ve motivasyonlarını yükseltmek açısından hem de fabrikadaki üretimin daha verimli olması bakımından önemli olduğunu düşünüyorum. Bu organizasyonda emeği geçen fabrika yöneticilerimize bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 14 Ağustos 2023 Pazartesi