Kadın Komitemizden Çaykur Çay Fabrikalarına ziyaret

Kadın Komitemizden Çaykur Çay Fabrikalarına ziyaret

Kadın komitemizin örgütlü olduğumuz fabrikalara yaptığı ziyaretler devam ediyor.
Kadın Komitesi Başkanımız Zeynep Vildan Gündoğan, 9-10 Ağustos 2023 tarihlerinde Cumhuriyet, Güneysu, Ulucami, Ardeşen, Taşlıdere, Kirazlık ve Pazar Çay Fabrikalarını Rize Şube Başkanımız Fatih Kandemir ile birlikte ziyaret etti.

Rize Şube Başkan Yardımcılarımız Orhan Topaloğlu, Necdet Hacıosmanoğlu, Kazım Öksüz, Halis Çakır, Rize Şube Kadın Komitemiz ve Temsilcilerimizin de eşlik ettiği ziyaretlerde, fabrika müdürleri ile yapılan görüşme sonrası üretim bölümlerini de ziyaret ederek çalışan kadın üyelerimizle birebir görüşmeler gerçekleştiren heyetimiz, üyelerimiz tarafından yöneltilen soruları cevaplandırarak çalışmalarında başarı ve kolaylıklar diledi.

Ziyaretin ikinci gününde Rize Şube Başkanlığımızın toplantı salonunda Çaykur’da çalışan kadın üyelerimizin katılımıyla bir toplantı düzenlendi. Toplantıda genel merkez kadın komitemizin çalışmalarına ve sendikamızın kadınlara yönelik gerçekleştirdiği projelere ilişkin bilgi veren Kadın Komitesi Başkanımız Zeynep Vildan Gündoğan, çalışan kadınların sorunlarını ve taleplerini dinledi. Ayrıca kadın üyelerimizin hem günlük hayatta hem de iş yaşamında kullanacağı temel yetkinliklerden oluşan başta iletişim olmak üzere, kendini doğru ifade etme, motivasyon, özgüven, lider kadın, çalışma hayatında karşılaşılan problemler ve çözüm önerileri hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Toplantı, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 14 Ağustos 2023 Pazartesi