Hançeroğlu ve Karadağ, Ankara Şubemizin Eğitim Seminerine Katıldı

Hançeroğlu ve Karadağ, Ankara Şubemizin Eğitim Seminerine Katıldı

Genel Başkan Yardımcılarımız Tevfik Ali Hançerolu ve Sultan Murat Karadağ, Yeşilovacık Mersin Eğitim Tesislerimizde devam eden Ankara Şube Başkanlığımıza bağlı işyerlerinde çalışan temsilci ve üyelerimize yönelik gerçekleştirilen eğitim seminerine katıldı.

Programda; Genel Başkan Yardımcılarımız Hançeroğlu ve Karadağ’ın yanı sıra Ankara Şube Başkanımız Duran Çiçek, Şube Başkan Yardımcılarımız, İdari İşler Müdürümüz Tufan Acar ve Basın Danışmanımız İsmail Uğur yer aldı.  

Eğitim Seminerinde temsilci ve üyelerimizle bir araya gelerek çalışma hayatında yaşanan son gelişmeler, toplu iş sözleşmesi, hayat pahalılığı, artan enflasyon ve güncel konular üzerinde bir süre sohbet eden Hançeroğlu ve Karadağ, temsilci ve üyelerimiz tarafından yöneltilen soruları cevaplandırdı.

Hançeroğlu: Eğitiminize büyük önem veriyoruz
Ayrıca eğitim konularının tüm katılımcılara fayda sağlamasını temenni eden Hançeroğlu, işyeri sendika temsilciliğinin sendikal hareket açısından çok önemli olduğunu söyleyerek, temsilcilerimiz sendikal mücadelemiz açısından büyük bir önem taşımaktadır. Yükünüzün farkındayız, bu nedenle de sizlerin eğitimine büyük önem veriyoruz” dedi.

Karadağ: “Faaliyetlerinizi daha sağlıklı bir şekilde sürdüreceksiniz”
Genel Başkan Yardımcımız Sultan Murat Karadağ ise temsilciliğin gönüllülük esasına dayalı, fedakârlık gösterilmesi gereken bir makam olduğunu dile getirerek şunları söyledi: temsilcilerimizin sendikal yaşamda daha donanımlı ve etkin yer alması için eğitim çalışmalarımızı kesintisiz sürdürüyoruz.  Keyifli ve verimli geçeceğine inandığım bu eğitimlerden büyük fayda sağlayacak, mevzuata ve sendikal bilgiye hâkim oldukça da faaliyetlerinizi daha sağlıklı ve verimli bir şekilde sürdüreceksiniz. Şimdiden hepinize hayırlı olsun” temennisinde bulundu.

Sertifika töreni ile eğitim semineri tamamlandı
Eğitim Semineri’nin sonunda tüm katılımcılara sertifikaları, Genel Başkan Yardımcımız Tevfik Ali Hançeroğlu, Sultan Murat Karadağ ve Ankara Şube Başkanımız Duran Çiçek tarafından takdim edildi.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 11 Ağustos 2023 Cuma