Ankara Şube Temsilci Eğitimi Başarıyla Tamamlandı

Ankara Şube Temsilci Eğitimi Başarıyla Tamamlandı

Öz Gıda İş Ankara Şube Eğitimi Başarıyla Tamamlandı
Sendikamızın Mersin Yeşilovacık Eğitim Tesislerinde devam eden temsilci eğitim programı, Ankara Şubemize bağlı işyerlerimizden temsilci ve üyelerimizin katılımı ile 07 - 12 Ağustos 2023 tarihleri arasında gerçekleştirildi.

Genel Başkan Yardımcımız Adnan Gürsoy'un koordinatörlüğünde yapılan eğitime; Ankara Şube Başkanımız Duran Çiçek, Şube Başkan Yardımcılarımız, Kadın Komitesi Başkanımız Zeynep Vildan Gündoğan, Eğitmen Taner Uğurlu ve Basın Danışmanımız İsmail Uğur katıldı.

Gürsoy “Fırsatı İyi Değerlendirin”
Genel Başkan Yardımcımız Adnan Gürsoy, üyelerimize hitaben yaptığı selamlama konuşmasında çalışma hayatında yaşanan son gelişmeleri ve kronikleşmiş sorunlarımızı değerlendirdi. Konuşmasının ikincisi kısmında eğitimin öneminden bahseden Gürsoy, temsilci olarak emek ve hak mücadelesinde eğitimle ve donanımlı bireyler olmak zorundayız. Bu nedenle fırsatı iyi değerlendirmenizi özellikle rica ediyorum. Eğitim programınızın hem size hem işyerinize hem de ülkemize faydalı olmasını diliyor, katılımınız için sendika yönetimimiz adına hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Eğitim programında birçok konuya yer verildi
Eğitmenimiz Taner Uğurlu, günümüzün en önemli gündem maddelerinden birisi olan İletişim konusuna değindi. İşyerlerinde iletişimin önemi hakkında sunup yapan Uğurlu, yeni yasal düzenlemelere göre maaş bordro hesaplamaları, özlük hakları, disiplin süreçleri, izin, rapor, fazla mesai, terfi, görev değişimi ile iş sağlığı ve güvenliğinin önemini anlattı.
Basın Danışmanımız İsmail Uğur tarafından yapılan sunumda ise giderek daha da yaygınlaşan yapay zekâ sistemlerinin somut olarak gelişimi, insan zekasıyla arasındaki ilişki ve eğitim sistemine etkisi ele alındı. Ayrıca sendikal mücadelede sosyal medyanın önemine vurgu yapıldı.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 10 Ağustos 2023 Perşembe