Reform Gıda’dan muhteşem piknik

Reform Gıda’dan muhteşem piknik

Öz Gıda İş Sendikası ve Ülker Reform Gıda fabrikasının geleneksel olarak 6 Ağustos 2023 tarihinde düzenlediği piknik şöleni Ömerli Çınar Piknik alanında gerçekleşti.

Ailelerin de eşlik ettiği pikniğe 2.650 kişi katıldı.
Reform Gıda Aileler Buluşuyor Pikniğine, Genel Başkan Yardımcımız Ramazan Gülpolat, Unlu Mam. Üretim Başkan Yrd. Kadir Kamadan, Yıldız Holding Genel Müdür Yardımcısı Ahmet İnce, Pladis İK Lideri Alper Kantar, Fabrika Direktörü Ahmet Hacıarifoğlu, İK Müdürü Duygu Çelen, Gebze Şube Başkanımız Cemal Öztürk, Şube Başkan Yardımcıları, Reform Gıda çalışanları ve ailelerinden oluşan yaklaşık 2.650 kişi katıldı.
 
Gelen misafirlere sabah kahvaltı, öğlen birbirinden güzel yiyecekler, gün boyu sıcak, soğuk içecekler, pikniğe katılan tüm çocuklara pamuk şekeri ve dondurma ikram edildi.
 
Dereceye giren yarışmacılara çeşitli hediyeler verildi
Gün boyunca süren piknikte ailelerin güzel ve hoş bir vakit geçirmeleri için canlı müzik, oyunlar ve yarışmalar düzenlendi. Yetişkinler için, halat çekme, sandalye kapma, şarkı söyleme, animasyon gösterileri, balon patlatma, çuval yarışmaları ile sürpriz birçok oyunlar oynanırken, çocuklar için şişme oyun parkları, yüz boyama, resim yapma, palyaçolar ve her yaş grubuna uygun oyunlar oynandı. Pikniğe katılan tüm çocuklara oyuncak ve yarışmalarda başarılı olanlara çeşitli hediyeler verildi. 
 
Doğa ile iç içe olan mekân da düzenlenen yarışmalar ve oyunlarla iş yaşamının yorgunluğunu ve stresini üzerinden atan aileler, güzel ve eğlenceli bir hafta sonu geçirdiler.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 7 Ağustos 2023 Pazartesi