Çukutli, Bursa Şubemizin Eğitim Programına Katıldı

Çukutli, Bursa Şubemizin Eğitim Programına Katıldı

Genel Başkanımız Halil Çukutli, Yeşilovacık eğitim tesislerimizde Bursa Şubemiz ile devam eden yaz dönemi eğitim programına katıldı.  

Bursa Şubemize bağlı işyerlerimizden temsilci ve üyelerimizin katılımıyla devam eden eğitim programına temsilci ve üyelerimizin yanı sıra, Genel Başkanımız Halil Çukutli, Genel Başkan Yardımcılarımız Ramazan Gülpolat, Adnan Gürsoy, Bursa Şube Başkanımız Aytekin Kaya, Bursa Şube Başkan Yardımcılarımız Murat Dinçer, Ergül Pınar, Sinan Özgün, Genel Başkan Basın Danışmanımız İsmail Uğur, Eğitmen Taner Uğurlu katıldı.

“Gıda İş Kolunun en büyük sendikasıyız”
Konuşmasında üyelerimizle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Genel Başkanımız Halil Çukutli, Örgütlenme önündeki engellere rağmen Türkiye’deki sendikalar içerisinde her dönem üye artışı sağlayabilen gıda iş kolunun en büyük sendikasıyız. Emeği geçen tüm üyelerimize ve teşkilatımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmasının devamında sendikamızın eğitime verdiği önemden, Türkiye gündemindeki son gelişmeler ve çalışma hayatının kronikleşmiş sorunlarını da değerlendiren Çukutli, “Gerek Dünyada gerekse ülkemizde son dönemde yaşanan hayat pahalılığı ve artan enflasyon karşısında değerli üyelerimizin hak ve menfaatlerini korumak amacıyla mevcut Toplu İş Sözleşmesi ve ek protokol görüşmelerini yürütüyor ve imzalıyoruz. Yapılan bu sözleşmeler ile üyelerimizin yıllık bazda enflasyon altında ezilmesine müsaade etmedik. Eğitim programının hepinize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Eğitim, alanında uzman kişiler tarafından verildi
Eğitmen Taner Uğurlu, “Maaş bordro hesaplaması, iş sağlığı ve güvenliği, iş kanunu ve çalışma hayatı ile ilgili mevzuatlar” konularında eğitim verdi. Basın Danışmanımız İsmail Uğur tarafından yapılan sunumda ise sendikal mücadelede sosyal medyanın önemine vurgu yapıldı. Yapay zeka, algı yönetimi ve medya okuryazarlığı konularına da değinen Uğur, sorgulayıcı birey olmanın toplumsal faydalarını da anlattı. Üyelerimizden gelen soruları cevaplandırdı.

Eğitim tamamlama sertifikaları takdim edildi
Eğitim sonunda tüm katılımcılara eğitim tamamlama sertifikaları Genel Başkanımız Halil Çukutli, Genel Başkan Yardımcılarımız Ramazan Gülpolat, Adnan Gürsoy ve Bursa Şube Başkanımız Aytekin Kaya, tarafından takdim edildi. Eğitim programı, toplu resim çektirilmesi ile sona erdi.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 4 Ağustos 2023 Cuma