Hak-İş Heyeti, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile Bir Araya Geldi

Hak-İş Heyeti, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile Bir Araya Geldi

Sendikamız Genel Başkanı ve HAK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı Halil Çukutli, 1 Ağustos 2023 tarihinde Konfederasyonumuz Genel Başkanı Mahmut Arslan başkanlığındaki HAK-İŞ Yönetim Kurulu ile birlikte Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleştirilen istişare toplantısında bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın “Orta Vadeli Program” çerçevesinde görüş alışverişinde bulunmak üzere gerçekleştirdiği toplantıya, HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan’ın yansıra Sendikamız Genel Başkanı ve HAK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı Halil Çukutli, HAK-İŞ Genel Başkan Yardımcıları Devlet Sert, Mehmet Ali Kayabaşı ile Türk İş Genel Başkanı Ergun Atalay ve DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu katıldı.

Toplantıda, Eylül ayı içerisinde paylaşılması planlanan “Orta Vadeli Program” çerçevesinde görüş alışverişinde bulunuldu.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, işçi sendikalarının temsilcileriyle görüşmesinin ardından "Yapılan bu çalışmalarla, orta vadede Türkiye’yi hep birlikte hem ekonomik açıdan hem de sosyal adalet açısından hak ettiği noktaya taşımamız gerekiyor" dedi.
Hak İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz başkanlığında gerçekleştirilen toplantının önemine değinerek, eylül ayı içerisinde açıklanması planlanan Orta Vadeli Programa ilişkin Konfederasyonumuz HAK-İŞ’in görüş ve önerilerini dile getirdi. Arslan, Konfederasyonumuzun başta vergi konusu olmak üzere çalışma hayatına ilişkin görüş ve önerilerini içeren raporunu da Yılmaz’a sundu.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 1 Ağustos 2023 Salı