2023 yılı Yaz Dönemi Eğitim Semineri Yeşilovacık Eğitim Tesislerimizde başladı

2023 yılı Yaz Dönemi Eğitim Semineri Yeşilovacık Eğitim Tesislerimizde başladı

Sendikamız tarafından Genel Başkan Yardımcımız Adnan Gürsoy’un koordinatörlüğünde başlatılan 2023 yılı yaz dönemi Eğitim Semineri, 24 Temmuz 2023 tarihinde Yeşilovacık-Mersin Eğitim Tesislerimizde Merkez Şubemizin girişi ile başladı. 5 gün süren eğitim seminerinin sonunda işyeri temsilcilerimize katılım sertifikası verildi.

Şube yöneticisi ve işyeri temsilcimizden oluşan 70 kişinin katılım sağladığı eğitim seminerine, Merkez Şube Başkanımız Hasan Çiloğlu, Şube Başkan Yardımcımız İlhan Öztürk, Eğitmen Taner Uğurlu, Medya Danışmanımız İsmail Uğur ve Merkez Şubemize bağlı Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlük, Ağrı, Bingöl, Diyarbakır, Denizli, Erzurum, Erzincan, Sivas, Trabzon, İstanbul ve Van Kombinaları, Tarım Kredi Amasya, Afyonkarahisar, Balıkesir, Sivas, Kırklareli, Yozgat, Elazığ, İzmir, Urfa ve Sakarya Yem ve Meray Yağ işletmelerinde çalışan işyeri sendika temsilcilerimiz katıldı.

Eğitim uzmanlarımız tarafından verildi
Eğitmenimiz Taner Uğurlu; çalışma hayatı için büyük önem arz eden “iş sağlığı ve güvenliği” konusunun yanısıra yeni yasal düzenlemelere göre maaş bordro hesaplamalarını da anlattı. Basın Danışmanımız İsmail Uğur tarafından yapılan sunumda ise sendikal mücadelede sosyal medyanın önemine vurgu yapıldı. Algı yönetimi ve medya okuryazarlığı konularına da değinen Uğur, sorgulayıcı birey olmanın toplumsal faydalarını da anlattı.

Katılımcılara sertifikaları verildi
Eğitim semineri sonunda katılımcılara sertifikaları, Merkez Şube Başkanımız Hasan Çiloğlu, Şube Başkan Yardımcımız İlhan Öztürk, Basın Danışmanımız İsmail Uğur ve Tesis Müdürümüz Hasan Kalaycıoğlu tarafından takdim edildi.

Eğitim seminerimize, diğer işyerlerindeki temsilcilerimizin katılımıyla devam edilecek.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 28 Temmuz 2023 Cuma