Biskot Ailesinin Piknik Şöleni Coşkulu Geçti

Biskot Ailesinin Piknik Şöleni Coşkulu Geçti

Biskot Ailesinin Piknik Şöleni Coşkulu Geçti

Karaman Biskot Gıda ve sendikamız organizasyonunda düzenlenen geleneksel aile pikniği 23 Temmuz 2023 Pazar günü Konya Akkışla yaylası piknik alanında 3 bin kişilik coşkulu bir kalabalıkla gerçekleştirildi.

Biskot Gıda işyerinde çalışanların eşleri ve çocukları ile katıldıkları pikniğe Genel Başkan Yardımcılarımız Ramazan Gülpolat, Adnan Gürsoy, Yıldız Holding Genel Müdür Yardımcısı Ahmet İnce, Pladis İK Lideri Alper Kantar, Fabrikalar Üretim Genel Müdürü İsmail Özturan, Fabrikalar Direktörü Hakan Sagun, İK Müdürü Abdullah İlhan, Önem Gıda İK Müdürü Bilal Türker, Karaman Şube Başkanımız Ahmet Serdar Taş, Şube Başkan Yardımcılarımız ve Temsilcilerimiz katıldı.

Gelen misafirlere sabah kahvaltı, öğlen birbirinden güzel yiyecekler, gün boyu sıcak, soğuk içecekler, pikniğe katılan tüm çocuklara pamuk şekeri, patlamış mısır ve dondurma ikram edildi.

PİKNİKTE SÜRPRİZLER VARDI
Yoğun ve hareketli bir tempoda çalışmalarını sürdüren fabrika personeli, eşleri ve çocuklarıyla beraber düzenlenen piknikte eğlendi, stres attı. Gün boyunca süren piknikte ailelerin güzel ve hoş bir vakit geçirmeleri için canlı müzik, oyunlar ve yarışmalar düzenlendi. Yetişkinler için, halat çekme, sandalye kapma, şarkı söyleme, balon patlatma, çuval yarışmaları ile sürpriz birçok oyunlar oynanırken, çocuklar için şişme oyun parkları, yüz boyama, langırt, resim yapma, palyaçolar, animasyon gösterileri ve her yaş grubuna uygun oyunlar oynandı.

Ayrıca belirli kıdem yılını dolduran çalışanlara yönelik düzenlenen ödül töreninde Genel Başkan Yardımcılarımız Ramazan Güloplat, Adnan Gürsoy ve Yıldız Holding yöneticileri tarafından plaket takdim edildi.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 24 Temmuz 2023 Pazartesi