Ülker Bisküvi çalışanları piknikte buluştu

Ülker Bisküvi çalışanları piknikte buluştu

Ülker Bisküvi ve Sendikamız Öz Gıda İş'in her yıl geleneksel olarak düzenlediği piknik şöleni, 16 Temmuz 2023 tarihinde Ankara Mavi Göl piknik alanında gerçekleşti.

Mavi Gölün eşsiz doğa güzelliğinde renkli ve eğlenceli görüntüler eşliğinden gerçekleştirilen pikniğe, Genel Başkan Yardımcılarımız Ramazan Gülpolat, Adnan Gürsoy, Yıldız Holding Genel Müdür Yardımcısı Ahmet İnce, Pladis İK Lideri Alper Kantar, Unlu Mamuller Genel Müdürü Ergün Carus, Fabrika Direktörü Ahmet Küçükali, İK Müdürü Bilal Türker, Ankara Şube Başkanımız Duran Çiçek, Şube Başkan Yardımcılarımız, Ülker Bisküvi çalışanları ve ailelerinden oluşan yaklaşık 2500 kişi katıldı.
 
Gelen misafirlere sabah kahvaltı, öğlen birbirinden güzel yiyecekler, gün boyu sıcak, soğuk içecekler, pikniğe katılan tüm çocuklara pamuk şekeri ve dondurma ikram edildi.
 
Gün boyunca süren piknikte ailelerin güzel ve hoş bir vakit geçirmeleri için canlı müzik, oyunlar ve yarışmalar düzenlendi. Yetişkinler için, halat çekme, sandalye kapma ve sürpriz birçok oyunların yanı sıra, çocuklar için şişme oyun parkları, palyaçolar ve her yaş grubuna uygun oyunlar oynandı. Pikniğe katılan tüm çocuklara oyuncak ve yarışmalarda başarılı olanlara çeşitli hediyeler verildi. Ayrıca belirli kıdem yılını dolduran çalışanlara yönelik düzenlenen ödül töreninde Genel Başkan Yardımcılarımız Ramazan Güloplat, Adnan Gürsoy ve Ankara Şube Başkanımız Duran Çiçek tarafından plaket takdim edildi.
 
Doğa ile iç içe olan mekanda yapılan hoş sohbetler, düzenlenen yarışmalar ve etkinliklerle iş yaşamının yorgunluğunu ve stresini üzerinden atan aileler, güzel ve eğlenceli bir hafta sonu geçirdiler.
 
Emeği geçenlere teşekkür ediyorum
Ankara Şube Başkanımız Duran Çiçek konuşmasında, "Ülker Bisküvi ailesi olarak pandemi nedeniyle bir süre ara verdiğimiz geleneksel bahar pikniğimizi bu yıl ailelerimizin de katılımıyla güzel bir atmosferde düzenlemeyi başardık. Başta bu güzel organizasyonda emeği geçenlere, Yıldız Holding ve Ülker Bisküvi yöneticilerine, Genel Başkan Yardımcılarımıza ve pikniğe katılım sağlayan değerli üyelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 16 Temmuz 2023 Pazar