Çukutli; bu acı günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarıma teşekkür ederim

Çukutli; bu acı günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarıma teşekkür ederim

Öz Gıda İş Sendikası Genel Başkanı ve Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Halil Çukutli, Babalarının vefatı dolayısıyla cenazeye katılan ve taziyede bulunanlara teşekkür mesajı yayımladı.

Genel Başkanımız Halil Çukutli özel yayınladığı teşekkür mesajında şu ifadeleri kullandı: "Değerli aile büyüğümüz, babamız Zihni Çukutli’yi kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz. Değerli varlığımız babamızın vefatı vesilesiyle; tüm eş, dost, akraba ve hemşerilerimiz gerek cenaze törenine ve gerekse taziyemize gelerek veya telefonla arayarak bizleri bu acı günümüzde yalnız bırakmadılar.

Bu zor günümüzde bizi yalnız bırakmayarak, acımızı paylaşan, uzaktan, yakından cenazemize katılarak taziyemize iştirak eden; telefonla, mesajla veya sosyal medya aracılığıyla taziyelerini bildiren, çelenk gönderen ve evimize gelerek acımıza ortak olan Başta Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan olmak üzere, Genel Başkan Yardımcıları Devlet Sert, Av. Mehmet Ali Kayabaşı, Öz Güven-Sen Genel Başkanı Ömer Yılmaz, Yıldız Holding Genel Müdür Yardımcısı Ahmet İnce, Eski Genel Başkanımız Mehmet Şahin’e, ismini sayamadığım tüm dostlarımıza, işverenlerimize, genel başkan yardımcılarıma, tüm çalışma arkadaşlarıma, hemşerilerimize ve sevenlerine göstermiş oldukları yakın ilgiden dolayı şahsım ve ailem adına sonsuz teşekkür eder, saygılarımı sunarım.  

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 14 Temmuz 2023 Cuma