Genel Başkanımız Rize Şube Başkanlığımızda düzenlenen bayramlaşma programına katıldı

Genel Başkanımız Rize Şube Başkanlığımızda düzenlenen bayramlaşma programına katıldı

Genel Başkanımız Halil Çukutli, Kurban Bayramı münasebetiyle Doğu Karadeniz Rize Şube Başkanlığımızda düzenlenen bayramlaşma programına katıldı.

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen bayramlaşma programına Rize’yi ziyaret eden Genel Başkanımız Halil Çukutli, Genel Başkan Yardımcılarımız Tevfik Ali Hançeroğlu ve Sultan Murat Karadağ’ın yanı sıra Rize Şube Başkanımız Fatih Kandemir, Şube Başkan Yardımcılarımız Orhan Topaloğlu, Necdet Hacıosmanoğlu, Kazım Öksüz, Halis Çakır, Şube Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Rize Şube Kadın Komitemiz ve Çaykur çay fabrikaları işyeri sendika temsilcilerimiz iştirak etti.

Konuşmasında, imzalanan toplu iş sözleşmesi, çay sezonu ve gündeme dair değerlendirmelerde bulunan Genel Başkanımız Halil Çukutli, bayramlaşma törenine katılan şube yöneticileri, kadın komitesi ve temsilcilerimizin Kurban Bayramı’nı kutladı.

Bayramlaşma töreni, Genel Başkan Yardımcılarımız Tevfik Ali Hançeroğlu, Sultan Murat Karadağ ve Rize Şube Başkanımız Fatih Kandemir’in bayram temennilerinin ardından fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 1 Temmuz 2023 Cumartesi