Çukutli; “Kurban Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum”

Çukutli; “Kurban Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum”

Öz Gıda İş Sendikası Genel Başkanı ve Hak İş Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Halil Çukutli, Kurban Bayramı dolayısıyla yazılı bir mesaj yayınladı. Çukutli, “Bayramın çalışan, üreten, Türkiye’nin kalkınmasında önemli rol üstlenen tüm emekçi ve işverenlerimize hayır, bereket ve huzur getirmesini diliyorum.” dedi.

Genel Başkanımız Halil Çukutli, "Ekonomik bir savaş verdiğimiz, milletçe en fazla birlik ve beraberlik ihtiyacı içinde olduğumuz şu günlerde dayanışma içinde olmamızın büyük önem arz ettiği malumunuzdur. Bizler Öz Gıda İş Sendikası olarak Türkiye’nin köklü ve saygın sivil toplum kuruluşlarının başında geliyoruz. Her zaman bu bilinçle hareket ediyor ve yaptığımız her işi bu bilincin bize vermiş olduğu motivasyonla yerine getiriyoruz” hatırlatmasında bulundu.

Çukutli, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda şunları kaydetti: 

Değerli kardeşlerim;
Bu bayram, ekonomik zorluklar ve çalışma koşullarında yaşanan sıkıntılara rağmen emek verdiğiniz her bir günün değerini anlamamız gereken bir zaman dilimidir. Sizler, ülke ekonomisinin temel taşlarısınız ve bu toplumun kalkınmasında büyük bir rol oynuyorsunuz.

Ancak unutmayalım ki, biz işçiler olarak birbirimize destek olmak, haklarımızı korumak, adil çalışma koşullarını sağlamak ve daha iyi bir gelecek için mücadele etmek zorundayız. Bu bayram vesilesiyle, güçlü bir sendika hareketi olarak birlik ve dayanışma içinde olmanın önemini vurgulamak istiyorum. Ancak birlikte hareket ederek taleplerimizi dile getirebilir, ekonomik adaleti sağlayabilir ve gelecek nesillere daha iyi bir dünya bırakabiliriz.

Kurban Bayramı'nın getirdiği huzur ve sevgi atmosferi, işyerlerindeki çatışmaları azaltmamız, iş birliği yapmamız ve daha iyi bir işçi- işveren ilişkisi oluşturmamız için önemli bir fırsattır. Biz sendika olarak, sizlerin hak ve çıkarlarını savunmak, iş koşullarınızı iyileştirmek, sosyal haklarınızı güçlendirmek için varız. Her birinizin iş yerinde daha adil bir ortamda çalışmasını, daha iyi bir yaşam standardına sahip olmasını hedefliyoruz.
Bu bayramda, sevdiklerinizle bir araya gelerek değerli vakitler geçirmenizi, huzur ve mutluluk dolu anılar biriktirmenizi temenni ediyorum. Kurban Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyor, sağlık, başarı ve mutluluk dolu günler diliyorum.

Sevgi ve saygılarımla,
Yayımlanma Tarihi: 22 Haziran 2023 Perşembe