Gıda Endüstrisi İşçileri Genel Sendikası (GTUFIW) Heyeti Sendikamıza Ziyarette Bulundu!

Gıda Endüstrisi İşçileri Genel Sendikası (GTUFIW) Heyeti Sendikamıza Ziyarette Bulundu!

Gıda Endüstrisi İşçileri Genel Sendikası (GTUFIW) Genel Başkan Yardımcısı Abdelraouf Serour, Genel Başkan Yardımcısı Nehro Ahmed, Yönetim Kurulu Üyesi Sherif Zeid, Yönetim Kurulu Üyesi Mahmoud Saad, Mısır Sendikalar Federasyonu (ETUF) Uluslararası İlişkiler Koordinatörü Said Rashwan, 21 Haziran 2023 tarihinde sendikamızın genel merkezine ziyarette bulunarak Genel Başkanımız Halil Çukutli, Genel Başkan Yardımcılarımız Ramazan Gülpolat ve Adnan Gürsoy ile bir toplantı gerçekleştirdiler. Toplantıya İdari Müdürümüz Tufan Acar ve Dış İlişkiler Uzmanımız Ekin Mutlu da katılım sağladı.

Genel Başkanımız Halil Çukutli, sendika olarak yürüttüğümüz ikili işbirliklerinin şu anda Balkan ülkeleri ile sınırlı kaldığını belirtirken, Kuzey Afrika Bölgesi’ndeki ülkelerle özellikle bu bölgenin lideri konumundaki Mısır ile işbirlikleri yapılmasını arzu ettiklerini söyledi.

Dış İlişkiler Uzmanımız Ekin Mutlu, sendikamızın genel bilgilerini, faaliyetlerini, projelerini ve üyelerini içeren bir sunum yaptı. Heyet, sendikamız kadın çalışmaları, İktisadi İşletmemiz MESYEB ve projelerimiz ile ilgili birtakım soruları yönetimimiz ile görüştü. Sunum sonrası ise GTUFIW Genel Başkan Yardımcısı Abdelraouf Serour, kendi sendikaları hakkında genel bir sunum yaparak üye sayılarını, Mısır’daki sendikal yapıyı ve yürüttükleri faaliyetleri içeren bir konuşma yaptı.

Toplantının devamında, Mısır ve Türkiye’nin çok eskiye dayanan tarihlerinin yapılacak olan işbirlikleri için bir şans olduğu dile getirildi. Yaşanan birtakım siyasi olumsuzlukların ortadan kalkmasıyla daha güçlü bir birlik ve beraberlikle üyelerimize fayda sağlamak için çalışılacağının altı çizildi. Sonrasında karşılıklı hediyelerin verilmesi ve fotoğraf çekiminin ardından toplantı sona erdi.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 21 Haziran 2023 Çarşamba