CCC işletmesinde temsilci seçimi tamamlandı

CCC işletmesinde temsilci seçimi tamamlandı

İstanbul I Nolu Şubemize bağlı Avrupa'nın tanınmış sakız üreticisi Continental Confectionery Company (CCC) işçileri kendilerini temsil edecek işyeri temsilcilerini belirlemek için 14 Haziran 2023 tarihinde sandık başına gitti.

İstanbul I Nolu Şube Başkanımız Emrah Akın, Şube Başkan Yardımcımız Mustafa Çiçek gözetiminde yapılan seçim, sabah 04:30’da başladı ve saat 22:00’ye kadar devam etti. CCC işletmesinde gerçekleştirilen toplamda 21 İşçinin aday olduğu seçimlerde oy kullanma hakkına sahip 900 kişi sandık başına gitti. Oy kullanımının tamamlanmasının ardından açılan sandıklarda çıkan geçerli oylara göre en fazla oyu alan 7 kişi temsilci olmaya hak kazandı.

Alınan oy oranlarına göre Barış Odacı tekrar Baştemsilci olurken, İzzet İsen, Mehmet Kurt, Hakan Soyak, Anıl Topaloğlu, Hatice Aran ve Gamze Aşkın ise temsilci olarak belirlendi.

Seçim sonrası değerlendirmede bulunan İstanbul Şube Başkanımız Emrah Akın, “seçime katılan tüm üyelerimize, adaylarımıza teşekkür ediyor seçilen temsilcilerimize de görevlerinde başarılar diliyoruz” dedi.
 
Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 15 Haziran 2023 Perşembe