Hak-İş Heyeti Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Şahin'i Ziyaret Etti

Hak-İş Heyeti Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Şahin'i Ziyaret Etti

Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, Hak-İş Genel Başkan Yardımcısı ve Sendikamız Genel Başkanı Halil Çukutli ile birlikte 9 Haziran 2023 tarihinde Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’i makamında ziyaret etti.

Heyette, Hizmet-İş Sendikası Genel Başkanvekili Halil Özdemir ve Genel Başkan Yardımcımız Adnan Gürsoy, HAK-İŞ Gaziantep İl Başkanı Halil İbrahim Tanrıöver de yer aldı.

Heyet, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve Gaziantep halkına 6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş ve Hatay merkezli deprem dolayısıyla bir kez daha geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, HAK-İŞ’in deprem ilk gününden itibaren bölgedeki üyeleri ve vatandaşlarla dayanışma içinde olduğunu ve bu dayanışmanın devam edeceğini belirterek, “Genel Kurulumuzun ardından HAK-İŞ Yönetim, Denetim ve Disiplin Kurulumuzun ilk toplantısını da Gaziantep’te gerçekleştirerek bir kez daha ‘Yaralarımızı Hep Birlikte Saracağız, Geleceğimizi Birlikte İnşa Edeceğiz’ mesajımızı güçlü bir şekilde paylaşacağız” dedi.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin de ziyaretten ve HAK-İŞ’in dayanışma duygularından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 9 Haziran 2023 Cuma