Genel Başkanımız Halil Çukutli, Hak-İş Genel Başkan Yardımcılığına Seçildi

Genel Başkanımız Halil Çukutli, Hak-İş Genel Başkan Yardımcılığına Seçildi

Sendikamızın Genel Başkanı Halil Çukutli, 11-12 Şubat 2023 tarihlerinde Ankara’da yapılan Hak-İş Konfederasyonu 15. Olağan Genel Kurulunda, Hak-İş Genel Başkan Yardımcılığına seçildi. 

Hak-İş Yeni Yönetimi Belirlendi
İki günlük genel kurul maratonunun sonunda tek liste halinde gidilen seçimlerin ardından Konfederasyonumuz Hak-İş’in Genel Başkanı Mahmut Arslan güven tazeleyerek yeniden genel başkan seçilirken, Genel Başkan Yardımcılıkları görevine ise Sendikamızın Genel Başkanı Halil Çukutli, Öz Çelik İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci, Öz Sağlık İş Sendikası Genel Başkanı Devlet Sert ve Öz Taşıma İş Genel Başkanı Mehmet Ali Kayabaşı seçildi.

Genel Başkan Yardımcımız Adnan Gürsoy’da Konfederasyon Disiplin Kurulu Yedek Üyeliğine seçildi.

Çukutli; “HAK-İŞ’in 47 yıllık şanlı tarihine uygun bir genel kurulu daha sonuçlandırdık”
Hak-İş 15. Olağan Genel Kurulunun hayırlı olması dileğinde bulunan Genel Başkanımız Halil Çukutli, “HAK-İŞ’in 47 yıllık şanlı tarihine uygun bir Genel Kurulu daha başarı ile sonuçlandırdık. Göreve seçilen yönetim, disiplin ve denetleme kurulu üyelerini tebrik ediyor, HAK-İŞ camiasına hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Arslan; “Genel Kurulumuz Hayırlı Olsun”
HAK-İŞ 15. Olağan Genel Kurulun HAK-İŞ davasının daha da güçlendiği, daha da kökleştiği ve geleceğe daha güçlü bir şekilde yürüyeceği tarihi bir genel kurul olarak değerlendiren Hak-iş Genel Başkanı Mahmut Arslan, “Değerli arkadaşlarım, 15. Olağan genel kurulumuz oylama sonucu yeterli sayıda oy kullanılarak hem tüzüğümüzün hem de mevzuatımız gereği seçimlerimiz tamamlanmıştır. Seçim kurulu da bunu ilan etmiştir. Hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 12 Mayıs 2023 Cuma