Genel Başkanımız Çukutli, Marsa Yağ çalışanlarıyla iftarda bir araya geldi

Genel Başkanımız Çukutli, Marsa Yağ çalışanlarıyla iftarda bir araya geldi

Genel Başkanımız Halil Çukutli, 14 Nisan 2023 Cuma günü Adana Marsa Yağ fabrikasının ev sahipliğinde düzenlenen iftarda üyemiz işçilerle bir araya geldi.

İftar programına, Genel Başkanımız Halil Çukutli, Yıldız Holding CEO’su Mehmet Tütüncü, Genel Müdür Yardımcısı Ahmet İnce, Kerevitaş Yağ İşbirimi CEO’su Mert Altınkılıç, Genel Başkan Yardımcımız Adnan Gürsoy, Ankara Şube Başkanımız Duran Çiçek, Marsa Yağ Yöneticileri, Temsilcilerimiz ve çok sayıda çalışan katıldı.

Yapılan duanın ardından iftar yemeğini düzenleyen Marsa yöneticilerine teşekkür eden Genel Başkanımız Çukutli, “Cenab-ı Allah birliğimizi ve birlikteliğimizi daim eylesin. Ramazan ayının son günlerini yaşıyoruz. Allah hepimize Ramazan ayının feyzinden ve bereketinden istifade etmeyi ve bayrama ulaşmayı nasip etsin” dedi.

Marsa Yağ fabrikası çalışanlarına yeni sosyal alan kazandırıldı
İftar sonrasında Genel Başkanımız Halil Çukutli, Yıldız Holding CEO’su Mehmet Tütüncü ve Kerevitaş Yağ İşbirimi CEO’su Mert Altınkılıç ile birlikte, çalışanlar için Marsa Yağ tarafından fabrika yerleşkesinde yapımı tamamlanan “dinlenme ve sosyal tesis” açılışını gerçekleştirdi. Tesisin açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından emeği geçenlere teşekkür eden Genel Başkanımız, tüm çalışanlar için hayırlı olsun dileğinde bulundu. Katılımcılar daha sonra açılışı yapılan sosyal tesisi gezerek incelemelerde bulundu.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 14 Nisan 2023 Cuma