Biskot çalışanları ile Konya’ya kültür gezisi

Biskot çalışanları ile Konya’ya kültür gezisi

Karaman Biskot ile Karaman Şube Başkanlığımızın organizasyonunda, Selçuklulara başkentlik yapmış, tarihi İpek Yolu’nun geçtiği, oldukça derin bir tarihe ve kültüre sahip Konya'ya kültür gezisi düzenlendi.

Tarih ve kültürel geziye katılan 60 kişilik grup; ilk olarak Yıldız Holding’in açmış olduğu konuşan yazılar adlı sanat koleksiyonu sergisine ardından, Konya Karatay Medresesi ve Müzesi, Alaaddin Tepesi, tarihi camiler, tüm dünyanın saygıyla andığı, temel felsefesi hümanistlik olan Mevlana Celaleddin Rumi’nin günümüze değin korunarak gelen ve müzeye çevrilen Mevlevi Dergahı ve türbesi, Çatalhöyük Antik Kenti gibi tarihi ve kültürel yerleri ziyaret etti. Tarihi alanlarla ilgili yetkililerden bilgiler de alan katılımcılar, bol bol fotoğraf çektirdi.

22 Ocak 2022 tarihinde düzenlenen geziye; Biskot çalışanlarının yanı sıra Karaman Şube Başkanımız Adnan Gürsoy, Biskot İK Müdürü Abdullah İlhan, Şube Başkan Yardımcılarımız Ahmet Serdar Taş, Adem Kara, Şube Kadın Komitesi Başkanı Tülay Ünlü, Gençlik Komitesi Başkanı Eşe Yıldız ve Temsilcilerimiz katıldı.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 24 Ocak 2023 Salı