Eğitim çalışmamız Gebze, Sakarya ve İstanbul I Nolu Şubelerimizde tamamlandı

Eğitim çalışmamız Gebze, Sakarya ve İstanbul I Nolu Şubelerimizde tamamlandı

Sendikamız tarafından eğitim çalışmalarımız kapsamında başlatılan "örgütlü olduğumuz işyerlerinde çalışan temsilcilerimize yönelik mevzuat ve iletişim teknikleri konulu eğitim programız”13 Aralık 2022 tarihinde İstanbul I Nolu Şube başkanlığımızda yapıldı.

Programda, Genel Başkan Yardımcımız Sultan Murat Karadağ, İstanbul I Nolu Şube Başkanımız Emrah Akın, Kadın Komitesi Başkanımız Zeynep Vildan Gündoğan, Eğitim ve Mevzuat Daire Başkanımız Mustafa Erdoğan, Medya Danışmanımız İsmail Uğur ve İstanbul I Nolu Şubemize bağlı işyerlerimizin temsilcileri yer aldı.  

Eğitimler sizleri bir üst seviyeye taşıyacaktır
Genel Başkan Yardımcımız Sultan Murat Karadağ, eğitim programının açılış konuşmasında, sendikamızın üyelerine ve işyeri sendika temsilcilerine yönelik eğitimlere verdiği önemin altını çizdi.

Karadağ konuşmasının devamında şunları söyledi; “sendikamızın, diğer pek çok faaliyetlerinin yanı sıra, üyelerimizin bilgi, yetenek ve yaşam standartlarını arttırmaya yönelik eğitim faaliyetlerimiz aralıksız sürüyor. Sosyal medya kullanımından, sözleşme hukukuna, iş kanunlarından, davranış biçimlerine kadar her alanda, her konuda eğitim çalışmalarımız devam ediyor, edecektir. İnanıyorum ki bu eğitimlerin sizleri bir üst noktaya taşıyacak olmasının yanı sıra beraber çalıştığınız arkadaşlarınıza rehberlik etmenizde çok önemli katkıları olacaktır” dedi.

Eğitim Uzmanlarımız tarafından verildi
Eğitim süresince; Sendika nedir? Sendikalı olmanın faydaları, temsilcilerin görevleri ve güvenceleri, bordro hesaplaması konulu eğitimleri, Sendikamız Eğitim ve Mevzuat Dairesi Başkanı Mustafa Erdoğan, sendikal mücadelede sosyal medyanın önemi, kişisel gelişim, algı yönetimi ve medya okur yazarlığının faydaları ise Medya Danışmanımız İsmail Uğur tarafından verildi.

Basın Bürosu
 
Yayımlanma Tarihi: 14 Aralık 2022 Çarşamba